Prefab aanbouw

Wilt u meer ruimte creëren in uw woning door een prefab aanbouw? Dan bent u bij House Of Lo aan het juiste adres. Bij House of Lo werken we met de beste expertises onder 1 dak en verzorgen we met onze vakkundige collega’s een prefab aanbouw aan uw woning. Ontdek de voordelen van een aanbouw en neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek.

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Waarom een aanbouw aan huis?

Een aanbouw aan huis is natuurlijk één van de beste investeringen van uw woning. De waarde van uw huis zal door de prefab aanbouw stijgen en u woont met de aanbouw nog prettiger dan u al deed. Kortom, u profiteert van meer comfort, gemak en waarde verhoging door een aanbouw aan huis.

KWALITEIT VAN EEN PREFAB AANBOUW

Bij House of Lo werken we met alle voordelen van een prefab aanbouw aan huis. De onderdelen van de prefab aanbouw worden vooraf in de fabriek onder perfecte omstandigheden gemaakt en in elkaar gezet. Hierdoor is het productieproces sneller, effectiever en van de beste kwaliteit. Zo bieden wij de beste kwaliteit aan onze klanten en geniet u in korte tijd van meer ruimte door de prefab aanbouw aan huis.

De voordelen van een prefab aanbouw aan uw woning

Aanbouw kosten

Naast de kwaliteit en duurzaamheid van een aanbouw aan uw woning zijn de aanbouw kosten van belang. Doordat de onderdelen van de prefab aanbouw efficiënt en onder de beste condities gemaakt worden vallen de aanbouw kosten lager uit. Win – win dus! Wanneer u zich oriënteert op een prefab aanbouw kunt u daarom het beste een adviesgesprek bij ons aanvragen zodat we u alle mogelijkheden kunnen laten zien. Wij horen graag van u voor welk deel van uw huis u een aanbouw wilt laten uitvoeren en welke wensen u heeft. Zo krijgt u bij ons de beste kwaliteit prefab aanbouw en dat voor de beste aanbouw kosten. Vraag vandaag nog uw adviesgesprek aan over uw prefab aanbouw en laat uw wens voor meer ruimte in vervulling gaan.

Een prefab huis laten bouwen?

Bij House of Lo kunt u terecht met al uw vragen over een prefab aanbouw of over de voordelen van een prefab woning. Wilt u een stap verder gaan en een prefab huis laten bouwen? Bekijk dan onze reeds uitgevoerde prefab woningen en neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen bij house of lo

Wilt u bouwen, verbouwen of renoveren? We brengen graag een transparante en voordelige offerte voor u uit. Wij vinden het belangrijk dat u altijd weet waar u aan toe bent. Daarom kunt u het volgende van ons verwachten:

 1. Wensen bespreken tijdens een kopje koffie

  We brengen graag uw wensen, budget en planning in kaart. Zo kunnen we voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen. Dit doen we het liefst met een kopje koffie, maar telefonisch mag natuurlijk ook.

 2. Bouwtekeningen en vergunningaanvraag

  Vervolgens gaan we uw wensen vertalen en doorrekenen naar een concrete tekening. Als blijkt dat er vergunningen moeten worden aangevraagd, zetten wij dit proces in werking.

 3. Uw vrijblijvende offerte

  We hebben uw wensen verwerkt in de tekeningen en de werkzaamheden en disciplines verzameld. U kunt elke post terugvinden op de vrijblijvende offerte die u krijgt toegestuurd. U heeft vervolgens 14 dagen bedenktijd.

 4. Starten maar!

  Gaat u akkoord met de offerte? Dan starten we direct. Samen met u maken we planning die aansluit op uw wensen.

 5. Bouwen

  En zodra alles geregeld is kunnen we aan de slag. We houden u, indien gewenst, constant op de hoogte van de werkzaamheden. Het blijft toch een spannend proces. Maar geloof ons, het resultaat mag er wezen.

 6. Oplevering

  Wanneer uw bouwproject wordt afgerond, lopen we het samen volledig na. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!