Vergroot het woonoppervlak met een aanbouw aan huis

Is het woonoppervlak vergroten op dit moment één van uw voornaamste redenen om de woning te renoveren of te verbouwen? Dan is het realiseren van een aanbouw een erg logische keuze. En kiest u voor een aanbouw van House of Lo, dan kiest u voor kwaliteit en ruime mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een houten aanbouw, een aanbouw op maat, maar ook voor een prefab aanbouw. Redenen genoeg dus om de mogelijkheden van een aanbouw eens een keertje te gaan bekijken en met elkaar te vergelijken.

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

U heeft de keuze uit een aanbouw aan huis in verschillende uitvoeringen

Want als u de keuze maakt voor een aanbouw aan huis, dan heeft u de keuze uit verschillende soorten uitvoeringen. U kunt natuurlijk gaan voor een klassieke aanbouw met bakstenen. Maar u kunt ook voor een eigentijds design met prachtig hout, glas en/of staal gaan. Hierdoor sluit de aanbouw haarfijn aan op de stijl van de woning. En wat het beste design is, hangt dus voor een erg groot deel van uw eigen smaak af en het budget dat u graag vrij wilt maken voor deze investering. We kunnen u hier uiteraard altijd verder in helpen als u ervoor kiest om contact op te nemen.

Uw wensen staan centraal tijdens het ontwerpen

Want gaan wij met uw opdracht aan de slag? Dan staan uw wensen altijd geheel centraal. Dit zorgt ervoor dat we altijd het mooiste maatwerk kunnen leveren en gedurende het hele proces bent u nauw betrokken bij alle keuzes die worden gemaakt. Hierdoor komt u nooit voor gekke verrassingen te staan en u weet zeker dat het design helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Heeft u op dit moment al een specifiek beeld over hoe de aanbouw aan huis eruit moet komen te zien?

De voordelen van een prefab aanbouw aan uw woning

Al binnen vijf dagen opgeleverd

Op het moment dat u gaat voor een prefab aanbouw en eenmaal akkoord heeft gegeven op de offertes en dus ook op het design bij u aan huis, dan gaan we razendsnel aan de slag met de productie ervan. En dat merkt u meteen. Na het proces in de fabriek kan de aanbouw al binnen 5 dagen worden gemonteerd en opgeleverd. Maar er is nog een ander voordeel dat misschien nog leuker is om te weten. U heeft, op het moment dat de aanbouw aan de achterkant van de woning wordt gerealiseerd, in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Hierdoor kan de snelle realisatie altijd waar worden gemaakt.

Laat u vrijblijvend informeren op het gebied van een aanbouw aan huis

Op het gebied van een aanbouw aan huis is er enorm veel mogelijk. En komt u daar maar al te graag alles over te weten? Kies dan voor om snel een keer contact op te nemen met het team van House of Lo. Dankzij de vele succesvolle projecten die we op hebben geleverd, weten we maar al te goed wat er allemaal mogelijk is voor uw eigen woning. Van het ontwerp tot aan de realisatie, u kunt bij ons volledig worden ontzorgd.

Offerte aanvragen bij house of lo

Wilt u bouwen, verbouwen of renoveren? We brengen graag een transparante en voordelige offerte voor u uit. Wij vinden het belangrijk dat u altijd weet waar u aan toe bent. Daarom kunt u het volgende van ons verwachten:

 1. Wensen bespreken tijdens een kopje koffie

  We brengen graag uw wensen, budget en planning in kaart. Zo kunnen we voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen. Dit doen we het liefst met een kopje koffie, maar telefonisch mag natuurlijk ook.

 2. Bouwtekeningen en vergunningaanvraag

  Vervolgens gaan we uw wensen vertalen en doorrekenen naar een concrete tekening. Als blijkt dat er vergunningen moeten worden aangevraagd, zetten wij dit proces in werking.

 3. Uw vrijblijvende offerte

  We hebben uw wensen verwerkt in de tekeningen en de werkzaamheden en disciplines verzameld. U kunt elke post terugvinden op de vrijblijvende offerte die u krijgt toegestuurd. U heeft vervolgens 14 dagen bedenktijd.

 4. Starten maar!

  Gaat u akkoord met de offerte? Dan starten we direct. Samen met u maken we planning die aansluit op uw wensen.

 5. Bouwen

  En zodra alles geregeld is kunnen we aan de slag. We houden u, indien gewenst, constant op de hoogte van de werkzaamheden. Het blijft toch een spannend proces. Maar geloof ons, het resultaat mag er wezen.

 6. Oplevering

  Wanneer uw bouwproject wordt afgerond, lopen we het samen volledig na. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!