Veel meer woonruimte met een aanbouw houtskelet

Merkt u dat u op dit moment net even wat meer woonruimte in huis wenst? En voorkomt u liever dat u te maken krijgt met een langdurige en ingrijpende verbouwing, waar u lang niet altijd de nodige en gewenste grip op hebt? In dat geval is het investeren in een aanbouw houtskelet een erg goed idee. Bij House of Lo investeert u altijd in een design van hoge kwaliteit en u tilt de sfeer van de woning meteen naar een hoger niveau. Het is dus de hoogste tijd om u wat verder te gaan verdiepen in alle opties waar u uit kunt kiezen.

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Een aanbouw houtskelet kan erg snel voor u worden gerealiseerd aan huis

Want maakt u binnenkort een keer de keuze voor een eigen aanbouw houtskelet, dan bent u altijd zeker van een design dat enkel snel kan worden gerealiseerd. We werken namelijk altijd in korte lijntjes met u en kunnen daardoor zowel het ontwerp als de productie in een mum van tijd voor u realiseren. Dit betekent in veel gevallen dat de levering al binnen vijf werkdagen voor u kan worden gerealiseerd. En de montage ervan? Ook dat is bij het team van vakmannen van House of Lo altijd in goede handen. Van A tot Z kunt u dus volledig worden ontzorgd.

Het design kan volledig op maat voor u worden gerealiseerd

Kiest u voor een aanbouw houtskelet van House of Lo, dan vormt maatwerk altijd de basis voor het project. Iedere woning en iedere woonwens is immers weer compleet anders. Geef daarom uw wensen en eisen aan ons door als u een keer contact opneemt. Of het nu gaat om een prefab aanbouw, een aanbouw op maat of een aanbouw aan de zijkant van uw woning; geen enkele wens is bij ons te gek. Weet u op dit moment al helemaal hoe de aanbouw bij u aan huis moet worden ontworpen?

De voordelen van een prefab aanbouw aan uw woning

Een afwerking van sublieme kwaliteit bij House of Lo als u kiest voor een aanbouw houtskelet

En heeft u eenmaal uw wensen op het gebied van de afmeting van de aanbouw doorgegeven? Dan is het de hoogste tijd om ook een keer goed te kijken naar de afwerking ervan. Want ook daar is enorm veel in mogelijk. Misschien gaat u voor een design van hout, glas of planken die horizontaal tegen de constructie zijn getimmerd. We vertellen u maar al te graag alles over deze opties en meer als u een keer contact met ons opneemt.

Neem vrijblijvend een keer contact op

Komt u graag net even wat meer over de sublieme kwaliteit te weten van een aanbouw houtskelet van House of Lo? Neem in dat geval dan snel even een keer contact met ons team van vakmannen op. Dit doet u door even een e-mail te sturen, maar bellen kan uiteraard ook. We voorzien u vrijblijvend van met informatie én een offerte voor de aanbouw bij u aan huis. Hierdoor krijgt u meteen een veel beter beeld van de kosten die u voor dit project kunt verwachten. En dat is natuurlijk wel zo fijn om te weten.

Offerte aanvragen bij house of lo

Wilt u bouwen, verbouwen of renoveren? We brengen graag een transparante en voordelige offerte voor u uit. Wij vinden het belangrijk dat u altijd weet waar u aan toe bent. Daarom kunt u het volgende van ons verwachten:

 1. Wensen bespreken tijdens een kopje koffie

  We brengen graag uw wensen, budget en planning in kaart. Zo kunnen we voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen. Dit doen we het liefst met een kopje koffie, maar telefonisch mag natuurlijk ook.

 2. Bouwtekeningen en vergunningaanvraag

  Vervolgens gaan we uw wensen vertalen en doorrekenen naar een concrete tekening. Als blijkt dat er vergunningen moeten worden aangevraagd, zetten wij dit proces in werking.

 3. Uw vrijblijvende offerte

  We hebben uw wensen verwerkt in de tekeningen en de werkzaamheden en disciplines verzameld. U kunt elke post terugvinden op de vrijblijvende offerte die u krijgt toegestuurd. U heeft vervolgens 14 dagen bedenktijd.

 4. Starten maar!

  Gaat u akkoord met de offerte? Dan starten we direct. Samen met u maken we planning die aansluit op uw wensen.

 5. Bouwen

  En zodra alles geregeld is kunnen we aan de slag. We houden u, indien gewenst, constant op de hoogte van de werkzaamheden. Het blijft toch een spannend proces. Maar geloof ons, het resultaat mag er wezen.

 6. Oplevering

  Wanneer uw bouwproject wordt afgerond, lopen we het samen volledig na. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!