Een aanbouw vergunningsvrij realiseren

Wist u dat een aanbouw vergunningsvrij realiseren tot de mogelijkheden behoort? En dat is natuurlijk wel zo fijn, want hierdoor kunt u aardig wat tijd én geld besparen. Er hoeven namelijk minder mankrachten in te worden geschakeld voor het realiseren van de aanbouw bij u op locatie. De tijd kan ook nog eens aanzienlijk worden bespaard doordat er geen uitstel in het spel is. Dit kan bijvoorbeeld wel het geval zijn door een vergunning die nog niet voor de volle 100% rond is. Het is dus ook helemaal niet zo gek dat meer en meer woningeigenaren sneller voor deze investering kiezen. Bij House of Lo bent u gelukkig aan het juiste adres voor een vergunningsvrije aanbouw.

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Een aanbouw vergunningsvrij realiseren aan de achterzijde van de woning

Maar wanneer is er nu eigenlijk sprake van een aanbouw vergunningsvrij realiseren? Heel eenvoudig. De aanbouw zonder vergunning kan worden gerealiseerd op het moment dat deze achter uw woning wordt geplaatst. Let er wel op dat de aanbouw niet dieper dan vier meter mag zijn en niet hoger dan drie meter mag zijn. Is dit wel het geval, of wilt u de aanbouw graag aan de voorkant van de woning laten realiseren, dan heeft u dus wel een vergunning nodig. Ook als u een vergunning nodig heeft bent u bij House of Lo aan het juiste adres. Wij hebben al voor veel klanten een vergunning aangevraagd en ontzorgen u graag in het complete bouwproject.

U heeft de keuze uit een aanbouw zonder vergunning in verschillende soorten uitvoeringen

En een aanbouw zonder vergunning kan ook nog eens in verschillende soorten uitvoeringen voor u worden gerealiseerd. U kunt daarbij denken aan zowel een prefab aanbouw, een aanbouw op maat of een houten aanbouw.

Ieder design van House of Lo voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van de uitstraling en de kwaliteit. En hierdoor tilt u de sfeer van het aanzicht van de woning ook meteen naar een hoger niveau. Een win-win situatie, dus!

De voordelen van een prefab aanbouw aan uw woning

U geniet sneller van veel meer ruimte in uw woning

En investeert u in een eigen aanbouw die vergunningsvrij voor u wordt gerealiseerd? Dan geniet u net even wat sneller van veel meer ruimte in uw woning. U vergroot daardoor niet meteen alleen het wooncomfort, maar ook de waarde van uw woning. Een erg fijne gedachte op het moment dat u uw woning in de toekomst in de verkoop gaat zetten. En doordat de onderdelen van de aanbouw prefab worden geleverd, kan het ontwerp ook nog eens binnen no-time voor u worden gemonteerd aan de woning.

Meer weten? Laat u vrijblijvend adviseren door de specialisten van House of Lo

Een aanbouw vergunningsvrij realiseren is natuurlijk een hele onderneming. En aangezien dit waarschijnlijk de eerste keer is dat u dit gaat doen, is het volkomen normaal dat u met een hoop vragen zit. Wilt u er bijvoorbeeld graag zeker van zijn dat de aanbouw ook daadwerkelijk vergunningsvrij is te realiseren? Of heeft u vragen over de ontwerpopties die er zijn? Neem dan snel een keer contact op met de specialisten van House of Lo. We denken altijd erg graag met u mee en voorzien u van advies op maat. Laat die aanbouw aan huis dus maar komen!

Offerte aanvragen bij house of lo

Wilt u bouwen, verbouwen of renoveren? We brengen graag een transparante en voordelige offerte voor u uit. Wij vinden het belangrijk dat u altijd weet waar u aan toe bent. Daarom kunt u het volgende van ons verwachten:

 1. Wensen bespreken tijdens een kopje koffie

  We brengen graag uw wensen, budget en planning in kaart. Zo kunnen we voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen. Dit doen we het liefst met een kopje koffie, maar telefonisch mag natuurlijk ook.

 2. Bouwtekeningen en vergunningaanvraag

  Vervolgens gaan we uw wensen vertalen en doorrekenen naar een concrete tekening. Als blijkt dat er vergunningen moeten worden aangevraagd, zetten wij dit proces in werking.

 3. Uw vrijblijvende offerte

  We hebben uw wensen verwerkt in de tekeningen en de werkzaamheden en disciplines verzameld. U kunt elke post terugvinden op de vrijblijvende offerte die u krijgt toegestuurd. U heeft vervolgens 14 dagen bedenktijd.

 4. Starten maar!

  Gaat u akkoord met de offerte? Dan starten we direct. Samen met u maken we planning die aansluit op uw wensen.

 5. Bouwen

  En zodra alles geregeld is kunnen we aan de slag. We houden u, indien gewenst, constant op de hoogte van de werkzaamheden. Het blijft toch een spannend proces. Maar geloof ons, het resultaat mag er wezen.

 6. Oplevering

  Wanneer uw bouwproject wordt afgerond, lopen we het samen volledig na. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!