Aannemer Zeeland

Wij stellen ons graag aan u voor, als aannemer van Zeeland zijn wij gespecialiseerd in complete woningbouwprojecten. U kunt bij ons terecht voor een mooi aantal woningtypen of voor het verbouwen of renoveren van uw huidige woning of een deel laten aanbouwen. Onze passie voor woningen en nieuwbouwprojecten gaat jarenlang terug. Deze passie ziet u terug in onze reeds opgeleverde projecten. Via onze website kunt u informatie en inspiratie opdoen. Vanzelfsprekend bespreken we graag uw toekomstige wensen in een persoonlijk gesprek tijdens een kop koffie. Download de informatiebrochure van de gewenste woning en neem vervolgens contact met ons op voor een informatie- en kennismakingsgesprek. Hopelijk tot snel op ons kantoor!

House of Lo – uw aannemer in Zeeland

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Tholen. Als Zeeuwen kennen we de provincie op ons duimpje, en met onze jarenlange ervaring in het bouwen van nieuwbouwwoningen kennen we de uitvoering van A tot Z. Hieronder kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen nieuwbouwwoning, zakelijke woningbouwprojecten of andere renovatie of aanbouwprojecten.

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Bekijk hier

Nieuwbouwwoningen in Zeeland

Heeft u een kavel waar u een woning op wilt bouwen? Of wilt u als gemeente of woningcorporatie een aantal woningen laten bouwen? Neem dan contact met ons op. We begrijpen heel goed dat de website een eerste indruk geeft maar een persoonlijk gesprek zegt natuurlijk veel meer. Kom bij ons langs, en vertel uw wensen. Wij matchen onze kennis en kunde om te kijken of we uw wensen mogen realiseren. Vervolgens zullen we het budget en de planning in kaart brengen. U ervaart de eerste contacten, onze prijsstelling en de vele mogelijkheden. We begrijpen dat u de plannen wilt laten bezinken en u krijgt veertien dagen de tijd om uw beslissing definitief te maken. Na akkoord gaan we aan de slag met de bouwtekeningen en waar nodig de vergunning. Gedurende het bouwproces houden onze medewerkers u op de hoogte van de vorderingen. De spanning stijgt naarmate u toeleeft naar de oplevering. Het is ons genoegen om uw verwachtingen te overtreffen. Aan het eind van het proces nemen we samen met u het project door tijdens de oplevering. Bent u tevreden? Dan zijn wij dat ook! 

Wanneer uw bouwproject wordt afgerond, lopen we het samen volledig na. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

 

Vakkundigheid, kwaliteit en persoonlijk contact centraal

Bij House of Lo werken we met de beste vakmensen die passie hebben voor het vak. Als aannemer in Zeeland vinden we het van belang hoogwaardige woningen af te leveren inclusief kennis over de bouwgrond, regio, vergunningen en dergelijke. We benaderen elk project alsof het ons eigen (Zeeuwse) huis is, omdat we willen dat u zich comfortabel en tevreden voelt in uw woning, en dit levenslang. Kort gezegd is het onze missie om iedere klant te voorzien de meest hoogwaardige nieuwbouwwoning waar jarenlang wooncomfort het resultaat is. 

De voordelen van ons als aannemer in Zeeland

Als aannemer van Zeeland willen we het beste resultaat, keer op keer. Met trots kunnen we vele projecten en nieuwbouwwoningen laten zien. We zijn gespecialiseerd in de prefab woningbouw wat vele voordelen biedt ten opzichte van de traditionele woningbouw. Zie hier een paar voordelen op een rij. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op en plan een informatiegesprek met ons in.

  • We bouwen met de meest hoogwaardige en duurzame materialen;
  • Zowel woningen voor particulieren als projecten voor zakelijke relaties;
  • Als Zeeuws bouwbedrijf kennen we Zeeland;
  • Bekijk onze reeds opgeleverde woningen;
  • Voor nieuwbouw, verbouwing, renovatie of aanbouw kunt u bij ons terecht;
  • Persoonlijk contact staat centraal;
  • Wij gaan voor uitstekende planning en ontwerpen;
  • Wij ontzorgen u voor het hele proces;
  • Uw droomwoning wordt tijdens oplevering realiteit bij House of Lo.