Een Boerderijwoning laten bouwen

Bij house of lo kunt u uw eigen boerderijwoning laten bouwen

U heeft de schitterende woonambitie en u wilt een boerderijwoning laten bouwen? Wat een geweldige keuze! Bij House of Lo hebben we vele ervaringen met de bouw van boerderijwoningen. De in de natuur gelegen warme woningen zijn een lust voor het oog. Duurzame materialen, strakke architectuur en praktische warme indelingen zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis voelt.

Uw boerderijwoning van idee tot realiteit

Het idee van de boerderijwoning is dat het volledig pas in de natuur die er omheen gelegen is. De stand van de zon en de ligging van uw tuin of landbouwgrond worden zorgvuldig ingetekend in de conceptfase. De combinatie van het landelijke gevoel komt terug in de materialen van de boerderijwoning. Naast dat de materialen passen in de omgeving werken we bij House of Lo uitsluitend met de beste kwaliteit en meest duurzame materialen. Dat zorgt natuurlijk voor een de beste isolatie van uw boerderijwoning. Naast de prachtige raampartijen tekenen de architecten elk detail nauwkeurig in. Na uw goedkeuring kan de bouw van uw eigen boerderijwoning beginnen. Bij House of Lo houden we u nauwlettend betrokken bij de bouw van uw boerderijwoning. Met de oplevering gaan we en laatste keer met u mee waarna we na het sluitend akkoord u de hand schudden en u veel woonplezier wensen met uw eigen boerderijwoning.

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Bekijk hier

Boerderijwoningen voor een betaalbare prijs

Wanneer u uw eigen boerderijwoning laat bouwen is het wel zo fijn als de kosten efficiënt gebruikt worden en inzichtelijk zijn voor u. Bij House of Lo houden we hier rekening mee. Na de offerte maken we kennis met u en uw wensen voor uw eigen boerderijwoning. We verwerken uw aanvragen in de concept tekeningen, elke post kunt u hierop terugvinden. Vervolgens krijgt u een offerte van ons toegestuurd. Bent u akkoord dan gaan we direct voor uw droom boerderijwoning aan de slag! We maken de planning op en de bouw voor uw boerderijwoning kan starten. Neem vandaag nog contact op en maak van uw droom realiteit.

Ontdek vele van onze projecten

Moderne Schuurwoning, Klassieke Allure, Notariswoning

DIRECT DE BROCHURE IN UW MAILBOX?

Voer hieronder uw gegevens in en ontvang direct de brochure in uw mailbox. Om u te kunnen informeren en goed te kunnen helpen vragen wij u alle onderstaande gegevens in te vullen.