Bouwbedrijf Dordrecht

House of Lo is uw bouwbedrijf in Dordrecht en omgeving. Met onze ervaring zetten wij ons in om uw woondromen waar te maken. Of u nu op zoek bent naar een vrijstaande prefab woning, een luxe villa, een notariswoning of een prachtige boerderijwoning, House of Lo is uw bouwpartner in Dordrecht. Neem vandaag nog contact met ons op om uw droomhuis werkelijkheid te laten worden. 

Ons bouwbedrijf in Dordrecht is toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit bouwdiensten voor elk bouwproject. Bij House of Lo werken we samen met zowel particulieren die een eigen woning willen laten bouwen in Dordrecht en omgeving of zakelijke klanten zoals gemeenten of wooncorporaties voor grote woningbouwprojecten. Ontdek onze woningen en neem vervolgens contact met ons op. Samen maken we woningen voor de toekomst.

Bouwen, verbouwen of renoveren in Dordrecht

Wij bouwen, verbouwen en renoveren woningen en bedrijfspanden in ons bouwbedrijf in Dordrecht en omgeving. Het is onze kracht dat we gepassioneerd zijn in ons werk. Het is ons doel om onvergetelijke ervaringen te creëren voor al onze klanten. Vanaf het eerste advies tot en met de oplevering van de woning leveren wij persoonlijke service met passie. Wij willen uw verwachtingen overtreffen in service en kwaliteit. Ons team ontzorgt, adviseert en creëert alles van begin tot eind. Heldere en transparante communicatie, we zijn gedurende het gehele proces in goed contact met elkaar. 

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Bekijk hier

Woningtypen door ons bouwbedrijf in Dordrecht

Het proces van het ontwerpen en bouwen van uw eigen huis kan een uitdagende ervaring zijn. Laat House of Lo u bij elke stap begeleiden. Van het eerste ontwerp tot de bouwfase en oplevering, wij zorgen ervoor dat het goed gedaan wordt voor levenslang woonplezier. Gedurende het proces zullen onze architecten uw droomhuis ontwerpen. Samen zorgen we voor wooncomfort en duurzaamheid in 1.  Het resultaat is een nieuwe woning, duurzaam gebouwd, met de beste materialen en technieken.

Bij House of Lo kunt u kiezen uit verschillende woningtypen, elk met hun eigen kenmerken en kwaliteiten. Heeft u uw oog laten vallen op een woning, dan volgt een kennismakingsgesprek waarin wij graag uw wensen horen en met onze vakkennis toelichten wat haalbaar is. Op basis van uw woningkeuze bespreken en berekenen wij vervolgens de afmetingen, materialen, maten en aanvullende wensen. Daarna volgt een gespecificeerde offerte voor de realisatie en ook alle detailtekeningen voor de vakmensen die de onderdelen in de fabriek zullen vervaardigen.

 

House of Lo – Uw bouwbedrijf in Dordrecht

  • Jarenlange ervaring in vele bouwprojecten;
  • Passie en vakmanschap geeft toonaangevende hoogwaardige kwaliteit; 
  • Tekeningen i.s.m. architecten;
  • Bouwbedrijf werkzaam in Dordrecht en omgeving;
  • Wij ontlasten u volledig van begin tot eind, van idee tot oplevering;
  •  Gespecialiseerd in prefab woningen.

Contact opnemen voor uw nieuwbouwwoning in Dordrecht

In welke fase u ook bent, voor advies kunt u direct contact met ons opnemen. Ontdek samen met onze specialisten welk woningtype u het beste past. Samen maken we een schitterend proces en geniet u levenslang van uw eigen wooncreatie, gerealiseerd door uw bouwbedrijf in Dordrecht, House of Lo. We hopen snel kennis met u te maken!

Bekijk ook eens de volgende woningen: Herenhuis, landhuis, vrijstaande woning, boerderijwoning.