Bouwbedrijf Roosendaal

House of Lo is het bouwbedrijf in Roosendaal en omgeving dat u helpt bij het realiseren van uw droomhuis. Zowel voor de zakelijke klanten als particuliere huiseigenaren realiseren we droomhuizen die levenslang van wooncomfort en woonplezier voorzien. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen, jarenlange ervaring, oneindige kennis en het beste vakmanschap. Wij begrijpen als geen ander welke uitdagingen u kunt tegenkomen bij de wens een eigen nieuwbouwwoning te realiseren. Wees gerust, wij ontzorgen u van begin tot eind. Onze specialisten helpen u graag bij het realiseren van uw doelstellingen. We geven advies op basis van jarenlange ervaring. Wij begrijpen dat iedere klant andere wensen heeft, daarom zorgen we ervoor dat naast de bouw van 1 of meerdere nieuwbouwwoningen we ook aan de slag kunnen voor een aanbouw of verbouwing.  

De voordelen van ons bouwbedrijf in Roosendaal

  • Diverse woningtypen mogelijk; 
  • Ook renovatie en uitbreiding mogelijk, wij hebben alles onder 1 dak;
  • Persoonlijk contact, en dus uw wensen centraal;
  • Transparant over prijzen en no nonsens mentaliteit;
  • Uitstekende planning en ontwerpen;
  • Wij ontzorgen u door het hele proces;
  • Jarenlang woonplezier en wooncomfort.

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Bekijk hier

Vakmanschap is sleutel tot ons succes in ons bouwbedrijf in Roosendaal

Onze woningen zijn gebouwd om lang mee te gaan en we staan achter ons werk met een geweldige trackrecord. Als u op zoek bent naar een bouwer die er van begin tot eind voor u is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze deskundigheid is onze sleutel tot succes. Daarnaast maken we gebruik van veel ervaring met het bouwen van woningen en weten we wat goed werkt. Dat betekent dat we voor elk probleem dat zich tijdens de bouw voordoet een oplossing weten te vinden.

Ontdek onze nieuwbouwwoningen 

Via onze overzichtelijke pagina ontdekt u ons type woningen, of bekijk direct onderstaande parels:

• Robuuste boerderijwoning;

• Uw eigen prefab villa beschikbaar voor uw kavel;

• U kunt bij ons ook een casco huis laten bouwen

 

Onze parels van prefab woningen door ons bouwbedrijf in Roosendaal

Wanneer u weet dat u een eigen woning wilt laten bouwen vergt dit veel onderzoek vooraf. Welk type woning wilt u precies? Welke betrouwbare organisatie kan uw wensen omzetten in realiteit en dat ook nog eens voor een passende prijs? Waar moet rekening mee gehouden worden? U wilt natuurlijk niet voor onverwachte moeilijkheden komen te staan. Daarom kiest u voor House of Lo. Door onze reeds opgeleverde woningen weten we wat er komt kijken bij de bouw van een gloednieuwe woning. Laat u inspireren door onze reeds opgeleverde woningen. Per woningtype kunt u een informatiebrochure aanvragen. Bent u er uit welke woning het gaat worden? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking- en informatiegesprek. 

Nieuwbouw, renovatie of aanbouw in Roosendaal?

De eerste stap voor u is te beslissen of u een nieuwe woning wilt laten bouwen of een bestaande woning wilt vernieuwen. Sommige geven de voorkeur aan het idee om hun droomhuis vanaf nul te bouwen met de hulp van onze professionals en architecten. Dit zal uniek zijn en precies afgestemd op uw smaak. Voor eenieder is dit een prachtige investering voor de toekomst. Ook renovatie of aanbouw is een mogelijkheid om uw wooncomfort te gaan vergroten. Vooral als er geprefabriceerde elementen worden gebruikt. Dit betekent dat uw droomhuis kan worden voltooid in een kortere tijd. Bij House of Lo bieden we u de mogelijkheid om beide opties te bekijken: het laten bouwen van een unieke nieuwbouwwoning of de renovatie/aanbouw van uw huidige wooncomfort. Samen kijken we wat het beste past bij en wat voor u op lange termijn belangrijk is.