Bouwbedrijf Rotterdam

Wij zijn een bouwbedrijf in de regio Rotterdam dat gespecialiseerd is in nieuwbouw prefab woningen. Wij bouwen prefab woningen voor zowel particulieren die voor meer woonruimte en comfort gaan of voor zakelijke relaties die diverse woningbouwprojecten uitzetten. We maken elke woning zorgvuldig en zorgen ervoor dat elk detail perfect is. 

Onze prefab woningontwerpen omvatten duurzame en goed ontworpen woningen, evenals modern minimalistische woningen. Onze prefab woningen zijn innovatief, milieuvriendelijk en voorzien van prachtige diverse stijlen. Of u nu op zoek bent naar een luxe villa, een grote notariswoning of een prachtige boerderij, wij hebben het allemaal! Laat u inspireren door onze woningtypen en vraag de brochure aan van de woning naar uw keuze. Wilt u liever een persoonlijk gesprek? Neem dan vandaag nog contact met ons op, dan bespreken we al uw wensen van begin tot eind.

 

Duurzame prefab woningen in Rotterdam

Als bouwbedrijf werkzaam in regio Rotterdam weten we precies waar de mooiste pareltjes van woningen gebouwd kunnen worden. Heeft u een mooie plek in Rotterdam gevonden? Dan zijn we bij House of Lo de partij om uw droomwoning hier te bouwen. Onze prefab woningen zijn de perfecte combinatie van adembenemend design, zorgvuldige bouw en inspirerende kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een luxe villa of een schitterende notariswoning, wij hebben het allemaal. En we blijven niet bij dromen, wij weten welke stappen te nemen van begin tot eind, van idee tot de oplevering van uw droomwoning. Neem vandaag nog contact met ons op om uw droomhuis te realiseren.

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Bekijk hier

Persoonlijk contact en krachtig resultaat

Wanneer u ervoor kiest om uw eigen huis te bouwen in Rotterdam, zijn er veel zaken te overwegen. Zo kan het moeilijk zijn om te weten waar u moet beginnen. Wij adviseren de eerste stap te nemen door in gesprek te gaan met onze specialisten. Bij House of Lo begeleiden we u door het proces en zorgen we ervoor dat het goed gebeurt. Na een voorbespreking, zullen onze architecten met u samenwerken om uw droomhuis op papier te ontwerpen. Zodra de plannen zijn overeengekomen, zullen we deze omzetten in blauwdrukken voor alle vakmannen die uw nieuwbouwwoning zullen bouwen.

Woningen door ons bouwbedrijf in Rotterdam

We kunnen u vertellen hoe specifiek we onze huizen ontwerpen, hoe zorgvuldig we de beste materialen kiezen en hoeveel passie er in elk project wordt gestopt. Maar dit alles is zichtbaar in het eindproduct, dus bekijk hier onze galerij van prachtige prefab woningen:

• Ontdek al onze woningen;

• Kies aan de rand van Rotterdam voor een boerderijwoning;

• Ontdek de jaren 30 woningen, ideaal voor wijken in Rotterdam;

• Schitterende prefab villa midden in de polder;

• U kunt bij ons ook een casco huis laten bouwen.

Zorgvuldigheid en precisie zorgen perfectie bij elke prefab woning in Rotterdam

Een zorgvuldig gebouwde woning is zeker mooi, maar het zijn de kleine details die uw droomhuis eigen maken. Wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt door samen met u een huis te ontwerpen dat weerspiegelt wie u bent. Van hoogwaardige materialen en uw gekozen kleurenpalet tot het kleinste detail door ons vakmanschap. Zo zorgen we in elke fase van de bouw dat uw woning uw thuis gaat worden.

 

Zet de eerste stap naar de bouw van uw eigen nieuwbouwwoning in Rotterdam

Uw tijd en aandacht staan bij ons hoog in het vaandel, hierdoor leveren wij goed werk. Wij zijn transparant en houden u altijd op de hoogte van onze werkzaamheden. Onvoorzien extra werk? Daar doen we niet moeilijk over. Wij zijn pasklaar als u tevreden bent! Neem daarom contact met ons op en plan met ons een kennismakingsgesprek in.