Bouwbedrijf Steenbergen

Wij zijn een bouwbedrijf werkzaam in Steenbergen dat is gespecialiseerd in complete nieuwbouwwoningen en grootschalige woningbouwprojecten. Wij werken met de beste vakmensen. Onze grote aandacht voor detail blijkt uit elk aspect van het werk dat we creëren, vanaf het moment dat we beginnen tot het moment dat uw nieuwe woning klaar is. Tijd, aandacht en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Zo leveren wij professioneel werk. Door onze passie te combineren met vakmanschap leveren we hoogwaardige woningen op. U kunt bij ons terecht om uw eigen woning te laten bouwen, een verbouwing te realiseren of complete renovaties, u kunt op ons rekenen voor al uw bouwwensen! Maken we binnenkort kennis met u op ons kantoor?

Werkwijze van ons bouwbedrijf werkzaam in Steenbergen

  • Download per woningtype de brochure voor meer informatie op onze website.
  • Wilt u meer informatie en uw wensen matchen met ons aanbod? Kom langs voor een informatiegesprek;
  • Uw wensen worden gebundeld met de mogelijkheden binnen ons bouwbedrijf in steenbergen waaruit een passende offerte komt. 
  • Na akkoord leveren de architecten de eerste tekeningen op, uw wensen worden omgezet in visueel beeld.
  • In elke fase van het bouwproces houden we waar u wilt contact.
  • Bij de opleveringen lopen we uw gloednieuwe woning door waarna u kunt gaan genieten van uw eigen gecreëerde wooncomfort.

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Bekijk hier

House of Lo – uw bouwbedrijf uit de omgeving van Steenbergen

Ons team van specialisten ontzorgt, verleent persoonlijke service en communiceert transparant. We begrijpen heel goed dat de creatie van uw eigen nieuwbouwwoning vele vragen geeft. Een ding is zeker: House of Lo is het bouwbedrijf in Steenbergen dat u nodig heeft als u op zoek bent naar een professioneel bouwbedrijf dat uw huis kan bouwen. Wij zijn al jarenlang in bedrijf en hebben met veel woningen in de omgeving gewerkt; dit omvat zowel particulieren aanvragen als commerciële woningprojecten. Met onze ervaring en expertise kunnen wij ervoor zorgen dat aan al uw wensen wordt voldaan. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen zoals:

Nieuwbouwwoning, verbouwing of aanbouw – in ons bouwbedrijf nabij steenbergen kan het allemaal

Wij hebben een ervaren team specialisten in ons bouwbedrijf in Steenbergen die ijverig werken om aan uw wensen te voldoen, of het nu gaat om een complete nieuwbouwwoning of een verbouwing. Wij bieden passende prijzen en uitstekend vakmanschap, zodat u er zeker van kunt zijn dat elk project dat we samen ondernemen in perfectie wordt uitgevoerd. Ook voor de uitvoering van een aanbouw kunt u bij ons terecht. Ontdek via onze website de vele aanbouwprojecten die we hebben afgerond of neem contact op zodat we u direct kunnen helpen met uw vragen en wensen.  

Uitstekende bouwmethoden zorgt voor hoogwaardige kwaliteit

Bij House of Lo lopen we voorop in de bouwmethoden van nu. We werken niet volgens de traditionele bouwwijze maar gaan elke dag weer voor de hoogwaardige innovatieve prefab bouwmethode. Er zijn vele voordelen te realiseren door te werken met de prefab bouwmethode. Door met de beste materialen te werken en deze onder de beste condities in de fabriek te bewerken houden we de kwaliteit van het hoogste niveau. Doordat we onder 1 dak alle disciplines hebben werken we efficiënt en in direct contact met elkaar. Zo versterker we elkaars kwaliteiten en inspireren we elkaar met dagelijks het beste werk te realiseren. Wanneer een nieuwe prefab woning of ander bouwproject is afgerond kijken we met passie terug op het gerealiseerde project. Wij staan voor u klaar om uw wensen te realiseren. Neem contact met ons op en ontdek onze kwaliteiten zelf.