Bouwbedrijf Tholen

Welkom bij House Of Lo, uw bouwbedrijf op Tholen. Heeft u uw zinnen gezet op een kavel en wilt u daar een woning op laten bouwen? Dan bent u bij ons bouwbedrijf op Tholen aan het juiste adres. Ook voor projectmatige woningbouw zijn we de juiste bouwpartner. Bij House of Lo zijn we gespecialiseerd in de nieuwbouw van woningen, renovaties en aanbouw projecten en ontlasten we u door onze jarenlange ervaring met de meest moeilijke stappen in het proces. Een woning laten bouwen was niet eerder zo prettig! Wij hebben een team van deskundige architecten, timmerlieden en andere vakmensen die u kunnen helpen bij het realiseren van uw droomhuis. Neem contact met ons op en verken de mogelijkheden in ons bouwbedrijf.

Alle vakspecialisten onder 1 dak in ons bouwbedrijf op Tholen

Gedurende het hele proces werken we nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw woning precies wordt wat u wilt. U kunt allereerst bij ons kiezen uit een breed scala van woningen. Heeft u uw oog laten vallen op een woning, dan volgt een kennismakingsgesprek. We horen graag uw wensen en met onze vakkennis  informeren we u over de haalbaarheid en hoe we dit voor u kunnen realiseren. Ook helpen we u met de technische vragen over een kavel en of vergunningen. Op basis van uw woningkeuze bespreken en berekenen we vervolgens de afmetingen, materialen, maten en aanvullende wensen. Daarna volgt een gespecificeerde offerte voor de realisatie en ook alle detailtekeningen voor de vakmensen die in onze fabriek onderdelen gaan vervaardigen. Gaat u akkoord met de offerte en heeft u er een goed gevoel bij, dan schudden we elkaar de hand en gaan we voor u aan de slag. Gedurende het gehele proces zijn we open, duidelijk en transparant. Zo realiseren we uw droomhuis in ons bouwbedrijf op Tholen. Bent u er klaar voor?

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Bekijk hier

De voordelen van ons bouwbedrijf op Tholen

  • Ontdek ons brede assortiment woningen; 
  • Kies voor renovatie, aanbouw of uitbreiding, ons bouwbedrijf heeft alles onder 1 dak;
  • In een kennismakingsgesprek horen we uw behoeften en wensen;
  • Ontdek onze heldere prijzen en werkwijze;
  • Wij gaan voor uitstekende planning en ontwerpen;
  • Wij ontzorgen u voor het hele proces;
  • Uw droomwoning wordt tijdens oplevering realiteit bij House of Lo.

Persoonlijk contact en vakkundige expertise in ons bouwbedrijf op Tholen

Wij bieden persoonlijke service voor elke klant. Alleen door een persoonlijke aanpak weten we waar u naar op zoek bent en weten we al in een vroeg stadium welke routes te bewandelen. Wat voor soort nieuwbouwwoning, renovatie- of uitbreidingsproject u zoekt, wij vinden een oplossing die perfect aansluit bij uw behoeften. Wij gebruiken de beste onderdelen, materialen gecombineerd met vakmanschap. 

Reeds gerealiseerde woningen uit onze collectie

Als u op zoek bent naar een nieuw woning en geen idee heeft waar u moet beginnen, hebben wij precies wat u zoekt: onze reeds opgeleverde woningen. Bekijk gerust per woning of deze aansluit bij uw wensen. Als u wilt kunt u per woning een brochure downloaden. Wilt u liever persoonlijk contact. Wij ook! Neem telefonisch contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Zo kunnen we direct met u schakelen over de wensen en behoeften. 

 

Experts in prefab woningen

De prefab bouwmethode is er een die ons zeer goed past. Bij House of Lo zien we vele voordelen van deze bouwwijze. Het begint ermee dat de materialen van hoogwaardige kwaliteit zijn en dat willen we graag zo houden. Doordat grote delen van uw nieuwbouwwoning in de fabriek gemaakt worden spelen er geen weersomstandigheden roet in het eten. Doordat we alles onder 1 dak hebben zijn de communicatielijnen kort en effectief. We werken met minder afval en transport waardoor we meer duurzaam werken dan de traditionele woningbouw. Wanneer de omstandigheden perfect zijn, is de oplevering van uw woning dat ook. Wij zijn er klaar voor, u ook? Verken de mogelijkheden en bel ons op voor een afspraak. We hopen snel kennis met u te maken. Ontdek onze type woningen: Herenhuis, landhuis, vrijstaande woning, boerderijwoning.