Casco huis laten bouwen

Ontdek de mogelijkheden van een casco huis

Het laten bouwen van een casco huis betekent dat de aannemers uw nieuwgebouwde huis als raamwerk oplevert. De basis wordt kant en klaar voor u neergezet. De ruwbouw is gedaan en u kunt nu zelf aan de slag voor de finishing touch van uw eigen casco woning. De ruwbouw van uw casco huis levert het raamwerk van uw kersverse huis en zorgt ervoor dat het wind- en waterdicht wordt opgeleverd. Daarbij worden vanzelfsprekend de ramen, deuren en de dakpannen gereed gemaakt. Het zware werk is gedaan, nu kunt u uw creativiteit los laten gaan en uw eigen woning verder personaliseren.

Het grootste voordeel van een casco woning: financiële ruimte

Wanneer de ruwbouw van uw casco huis voor u is opgeleverd en de rest nog gedaan gaat worden betekent dit dat u dit zult merken in de kosten. Er wordt tijd en materiaal bespaart die u naar eigen inzicht na de oplevering zelf kunt indelen en invullen. Een casco huis laten bouwen is een genot voor de doe-het-zelvers, de handigste klussers of de bouwfanaten. De slimme bouwers weten vaak precies wat ze met hun eigen huis willen en willen dit met eigen handen bouwen. Zo kunt u het schilderwerk, de vloeren, stucwerk of de trap helemaal zelf ontwerpen, tekenen en laten bouwen of bouwt uw zelf! Doordat u zelf aan de slag gaat betekent dit dat uw casco huis veel voordeliger is en heeft u meer financiële ruimte.

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Bekijk hier

Uw eigen casco woning laten bouwen – start hier!

Bij House of Lo hebben we ruime kennis en ervaring met de bouw van uw eigen casco woning. Neem contact met ons op en laat uw wensen weten tijdens een kennismakingsgesprek. Vervolgens kunnen we de eerste concept versies van uw eigen casco woning met u delen en na akkoord gaan we direct voor u aan de slag. We houden u zorgvuldig aangesloten bij de bouw van uw eigen casco woning. Bij de oplevering krijgt u uitvoerig informatie over de opzet en de kwaliteit en wanneer alles naar wens is wensen we u veel bouwplezier van uw eigen casco woning.  Neem vandaag nog contact met ons op en verken uw mogelijkheden voor de bouw van uw eigen casco woning.

Laat u inspireren door de volgende woningen

Prefab woning Vrijstaande woning laten bouwen Prefab villa laten bouwen

DIRECT DE BROCHURE IN UW MAILBOX?

Voer hieronder uw gegevens in en ontvang direct de brochure in uw mailbox. Om u te kunnen informeren en goed te kunnen helpen vragen wij u alle onderstaande gegevens in te vullen.