Onze diensten

Nieuwbouw

Wij zijn als aannemer gespecialiseerd in complete bouwprojecten. Dit omvat het volledige proces inclusief:

 • Bouwtekeningen in samenwerking met onze architect

 • Vergunningaanvragen

 • Bouwvoorbereiding

 • Nieuwbouw zoals het compleet verzorgen van het bouwproject.

 • Oplevering

Verbouw

Binnen House of Lo werken we met de beste vakmensen vanuit verschillende bouwdisciplines. U bent daarom ook voor kleinere verbouwingen bij House of Lo aan het juiste adres. Maatwerk is onze standaard. Of het nu gaat om een volledige uitbreiding van uw woning of een verbouwing van een specifieke ruimte zoals de zolder of schuur. We realiseren een klus van elk formaat.

Vooraf bespreken we samen de planning en budgetten van onze werkzaamheden, zo weet u ten alle tijden waar u aan toe bent.

Onderhoud en Renovatie

In sommige gevallen is renoveren van bestaande bouw de meest duurzame optie voor u. We laten hier graag onze berekeningen op los. Ook voor onderhoud en herstelwerkzaamheden kunt u bij House of Lo terecht. U kunt hiervoor altijd kiezen: terug in originele stijl of volledig vernieuwen.

Concept bouwen

U maakt een keuze uit de verschillende woningtypes. Op basis van deze woningkeuze worden alle wensen, maten, materialen, afmetingen en aanvullende wensen in het geavanceerdere software pakket ingevoerd. Vanuit het systeem volgt een gespecificeerde offerte voor de realisatie en tevens alle detailtekeningen voor de vakmensen die in de fabriek de onderdelen gaan fabriceren. Lees hier meer over Concept bouwen

Offerte aanvragen bij house of lo

Wilt u bouwen, verbouwen of renoveren? We brengen graag een transparante en voordelige offerte voor u uit. Wij vinden het belangrijk dat u altijd weet waar u aan toe bent. Daarom kunt u het volgende van ons verwachten:

 1. Wensen bespreken tijdens een kopje koffie

  We brengen graag uw wensen, budget en planning in kaart. Zo kunnen we voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen. Dit doen we het liefst met een kopje koffie, maar telefonisch mag natuurlijk ook.

 2. Bouwtekeningen en vergunningaanvraag

  Vervolgens gaan we uw wensen vertalen en doorrekenen naar een concrete tekening. Als blijkt dat er vergunningen moeten worden aangevraagd, zetten wij dit proces in werking.

 3. Uw vrijblijvende offerte

  We hebben uw wensen verwerkt in de tekeningen en de werkzaamheden en disciplines verzameld. U kunt elke post terugvinden op de vrijblijvende offerte die u krijgt toegestuurd. U heeft vervolgens 14 dagen bedenktijd.

 4. Starten maar!

  Gaat u akkoord met de offerte? Dan starten we direct. Samen met u maken we planning die aansluit op uw wensen.

 5. Bouwen

  En zodra alles geregeld is kunnen we aan de slag. We houden u, indien gewenst, constant op de hoogte van de werkzaamheden. Het blijft toch een spannend proces. Maar geloof ons, het resultaat mag er wezen.

 6. Oplevering

  Wanneer uw bouwproject wordt afgerond, lopen we het samen volledig na. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!