Eengezinswoning

Een eengezinswoning is een zeer prettige en comfortabele woning waar de huisvesting van een gezin kan plaatsvinden. Bij House of Lo kunt u terecht voor de bouw van deze typen woningen. Zowel voor particulieren als voor zakelijke aanvragen bouwen we bij House of Lo nieuwe woningen voor een mooier, innovatiever en prettiger wooncomfort voor heel Nederland. Ontdek onze werkwijze, onze reeds gerealiseerde woningen en projecten en neem contact met ons op voor de bouw van uw eigen woning of voor uw woningbouwproject.

Diverse typen eengezinswoning

ij House of Lo werken we al jarenlang aan de bouw van vele woningen door heel zuidwest Nederland. Met ons team hebben wij de mogelijkheid om u een zeer breed scala aan woningbouwopties aan te bieden die geschikt zijn voor uw toekomstige woning. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in het bouwen van huizen, dus u kunt uw persoonlijke nieuwbouwproject of renovatie volledig aan ons toevertrouwen. Wij werken altijd samen met u aan de best mogelijke manier om uw doelen en doelstellingen voor uw nieuwbouw- of renovatieproject te bereiken. 

Ontdek bijvoorbeeld de vrijstaande woning, rijwoningen, de twee-onder-een-kap woning, boerderijwoning en alle rijenhuizen. Bij House of Lo kunt u terecht voor de bouw van al deze type woningen.

 

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Bekijk hier

De voordelen van een eengezinswoning

Uw eigen plek om thuis te noemen heeft alles wat u nodig heeft om comfortabel te leven. Op het eerste gezicht is de woonkamer ruim, compleet met keuken en eethoek. U kunt na een dag hard werken ontspannen met een drankje in de woonkamer of rond de eettafel. De trap geeft toegang tot de eerste verdieping waar zich verschillende kamers en de badkamer bevinden. In de meeste gevallen is er ook een tuin zowel aan de voorkant als achterkant beschikbaar.

In enkele typen eengezinswoningen is er ook nog een tweede etage aanwezig. Dit kan een zolder zijn of de zolder kan omgebouwd worden tot werk of slaapkamers. Bij House of Lo bespreken we vooraf de wensen om de woning aan uw wensen te kunnen voldoen. Zo treft u uw nieuwbouwwoning gebouwd naar uw smaak en behoeften en voelt u zich als een vis in het water in uw nieuwe woning. 

  • Prachtige nieuwbouwwoningen voor vele;
  • Eigen voordeur om de woning te betreden;
  • Meerdere slaapkamers voor extra comfort en privacy.
  • Praktische opbergruimten;
  • Ruime voorzieningen in de omgeving;
  • Efficiënte en prettige keuken en badkamer.
  • Buitengedeelte waar mogelijk beschikbaar.
 

Projecten met eengezins
woningen

Ook voor de woningbouwprojecten zijn vele typen eengezinswoningen mogelijk. Wilt u een wijk inrichten met rijwoningen of twee-onder-een-kap woningen? Kom bij ons langs op het kantoor en dan bespreken we de richtlijnen van het woningbouwproject. 

Contact opnemen over de eengezinswoning

Neem voor uw vragen, behoeften en wensen contact met ons op. Ons team van specialisten helpt u gemakkelijk telefonisch of bij een afspraak op kantoor vakkundig verder. We hopen graag kennis met u te maken.