Bij House of Lo kunt u terecht voor de bouw van uw eigen herenhuis. Het klassieke en grootse herenhuis heeft een chique, verfijnde en karakteristieke uitstraling. Met minstens twee volledige verdiepingen en een zolder wordt het herenhuis gekenmerkt door een royale leefruimte en hoge plafonds. Vergeet niet: er zijn geen schuine wanden! 

Herenhuis laten bouwen, House of Lo is uw bouwpartner

Ontdek de vele mogelijkheden voor de beschikbare ruimte en download de informatiebrochure. Wilt u liever persoonlijk overleggen, dan bent u van harte welkom voor een kop koffie. Bij House of Lo maken we graag persoonlijk kennis met u zodat de eerste stap naar uw eigen herenhuis prettig voelt en u met vertrouwen het bouwproces door ons kunt laten uitzetten

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Bekijk hier

De voordelen van een karakteristiek herenhuis

Eén van de vele voordelen van het herenhuis is het feit dat het een zeer veelzijdige woning is. Het kan op bijna elk beschikbaar perceel worden gezet, bijna alle soorten locaties zijn geschikt voor dit type woningbouw. Bovendien heeft het een groot oppervlak en kan het naar individuele wensen worden ontworpen – iets wat wij bij House of Lo zeer op prijs stellen!

  • Thuiskomen in uw eigen karakteristieke herenhuis;
  • Alle ruimte om uw indeling perfect aan te laten sluiten bij uw wensen;
  • Bij House of Lo bent u verzekerd van uitstekend vakmanschap;
  • Vele kamers, badkamers, balkons mogelijk;
  • Ontwerpen en tekeningen i.s.m. architecten voor uitstekend resultaat;
  • Wij gaan voor innovatieve bouwmethoden en hoogwaardige kwaliteit;
  • Voor iedere bewoner uitstekende hoeveelheid ruimte en privacy; 
  • Persoonlijk contact en uitstekend serviceniveau tijdens elke fase.
 

De indeling van het herenhuis

Een herenhuis heeft naast een ruime begane grond, twee verdiepingen. Het is een mooi gebouw met een zolder, en het oogt en voelt groot van buiten en vanbinnen. Als u op zoek bent naar een bouwbedrijf om uw toekomstige herenhuis te bouwen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij House of Lo verzorgen wij uw herenhuis van idee tot oplevering. 

Trotse eigenaar van uw eigen herenhuis

Om uw dromen na te streven doet u er goed aan om na verloop van de verkennende fase in gesprek te gaan. Als toonaangevende bouwbedrijf helpen we u met de obstakels en geven we u inzicht in het proces. Zo ontdekt u dat het laten bouwen van een herenhuis makkelijker is dan u vooraf denkt. Door samen te werken met toonaangevende professionals worden uw vragen omgezet naar concrete en haalbare plannen. 

 

Uw woning naar een hoger niveau tillen

We zijn er trots op dat we nieuwe woningen kunnen bouwen, of uw huidige woning kunnen renoveren. Geen klus is te groot of te klein voor onze specialisten. Onze expertise in renovatie is ongeëvenaard, en we zijn in staat om uw huis uit te breiden en zo uw verwachtingen te overtreffen. Onze huisuitbreidingen zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant, met behulp van onze deskundige kennis en vaardigheid. Wij kunnen uw huis uitbreiden op een moeiteloze en kosteneffectieve manier.

Ontdek meer type woningen

Naast het herenhuis bekeken anderen ook de volgende type woningen: prefab notariswoning, landhuisprefab villa, moderne schuurwoning, boerderijwoning