Huis laten bouwen?

Als particulier dat vrijstaande huis laten bouwen waar u altijd van gedroomd heeft? Of wilt u als aannemer of projectontwikkelaar een bouwproject met rijwoningen starten? Misschien bent u ondernemer en wilt u vakantiewoningen laten bouwen? House of Lo biedt u als bouwpartner maatwerk voor ieder project. Een woning laten bouwen is heel persoonlijk, het gaat immers om uw droomhuis! Daarom is goede communicatie, een persoonlijke aanpak en het inzetten van de juiste specialisten van het grootste belang. Ontdek wat House of Lo voor u kan betekenen en neem vooral contact op bij vragen.

Woning laten bouwen

Ieder huis is weer anders, zeker wanneer u dit wilt laten bouwen en ontwerpen door onze architect. Bij het laten bouwen van een woning kiezen particulieren vaak voor een prefab woning of een vrijstaand huis. Hier zit uiteraard veel overlap in, een prefab woning is in de meeste gevallen een vrijstaand huis.

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Bekijk hier

Een prefab woning laten bouwen

Een prefabricatie woning, of prefab woning, betekent dat veel onderdelen van de woning elders worden gemaakt en vervolgens vervoerd naar de bouwplaats. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende materialen zowel ruwbouw als afbouw en woningtypen. Het grote voordeel van deze manier van werken is dat de bouwtijd sterk wordt verkort. Zo kunt u sneller genieten van uw nieuwe woning en bovendien scheelt het aanzienlijk in de kosten. 

Het enige nadeel dat bij prefab woningen op kan spelen is de beperkte keuzevrijheid. De meeste prefab woningen worden volgens een gestandaardiseerde productiemethode vervaardigd, waar in beperkte mate aanpassingen op te maken zijn. House of Lo pakt dit net even anders aan. Wij maken vrije ontwerpen en passen het hsb systeem daarop toe. Maar ook dan heeft u genoeg andere mogelijkheden bij House of Lo.

Verschillende woningtypen voor vrijstaande huizen

Een huis laten bouwen heeft verschillende voordelen. Een van de grootste voordelen is dat u zelf bepaalt wat voor soort woning u wilt. Van een vrijstaande villa of notariswoning, tot een klassieke jaren ’30 woning of een karakteristieke herenwoning met garage. Alles is mogelijk. 

Bij House of Lo staat onze in-house architect te trappelen om voor u aan de slag te gaan. Uw wensen worden vertaald naar een concreet ontwerp en u kunt bovendien inspiratie opdoen aan de hand van de projecten die wij voor andere klanten hebben mogen verzorgen.

De werkwijze van House of Lo

Onze dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke benadering waarbij we ons richten op maatwerk voor iedere klant. Wat betekent dat? Het begint met een persoonlijke kennismaking waarbij u uw ideeën, wensen en eisen voorlegt. Daarbij kijken wij hoe wij u hier het beste in tegemoet kunnen komen. Op basis van deze informatie ontvangt u een inzichtelijke offerte zodat u precies weet wat u te wachten staat. Lees ook meer over de diensten waarmee wij uw droom in vervulling laten gaan bij het bouwen van een nieuwbouwwoning.