Jaren 30 woning

De jaren 30 woning, met zijn typerende erkers en hoge plafonds, is al lange tijd één van de meest populaire woningen op de markt. Dit type woning combineert een gezellige uitstraling met een kwalitatieve hoeveelheid ruimte, waardoor het een favoriet is van zowel projectontwikkelaars als particuliere huizenkopers. Bij House of Lo ontwerpen we met gemak 1 of meerdere jaren 30 woningen. We weten van begin tot eind welke stappen te nemen om het beste resultaat neer te zetten, keer op keer. En met gepaste trots kijken we dan ook terug op vele nieuwbouwwoningen die reeds gerealiseerd zijn. Ontdek bij ons de mogelijkheden, mogelijkheden in projecten en neem contact met ons op om uw eigen jaren 30 woning of een project met jaren 30 woningen te realiseren. 

Geweldig wooncomfort in de jaren 30 woning

Het aangename wooncomfort wordt bij de jaren 30 woning bereikt door de erker die vooraan of soms achteraan de woning aansluit. De erker fungeert als parel en biedt een gezellige zithoek en bevordert zo het samenzijn binnen. Andere leuke sfeermakers uit deze jaren 30 woning zijn de schuifdeuren die verschillende kamers van elkaar scheiden. Creëer 1 grote ruimte of sluit de ruimte af door de deuren te sluiten en creëer twee losse ruimten. Perfect om aparte kamers te creëren voor studeren of slapen! Zo creëert u een woonomgeving waar u behoefte aan heeft. 

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Bekijk hier

Ruimtelijke jaren 30 woningen

Een jaren 30 woning is vanzelfsprekend niet hetzelfde als een gloednieuwe villa, en toch geven de jaren 30 woning een verrassend ruimtelijk wooncomfort. Dit komt doordat de jaren 30 woningen een hoog plafond bieden waardoor er meer ruimte gecreëerd wordt. Waardoor het gemakkelijk is om een open plattegrond te creëren, maar ook om een grotere kamer in twee aparte ruimtes te verdelen. 

De voordelen van een jaren 30 woning laten bouwen

  • Een jaren 30 woning heeft zowel een huiselijke uitstraling als een royale hoeveelheid ruimte;
  • Met nieuwbouw creëert u uw eigen woonomgeving;
  • Incl. typerende kenmerken zoals erker, plafonds, vloeren, indeling en dak;
  • Uw jaren 30 woning wordt gebouwd vanuit puur vakmanschap; 
  • Ontwerpen en tekeningen i.s.m. architecten;
  • Persoonlijk contact en hoogwaardige service
  • Bij House of Lo laat u uw woondromen realiteit worden
  •  Jaren 30 woning is een populaire keuze voor de nieuwbouw voor zowel projectontwikkelaars als particulieren.

Uw eigen jaren 30 woning realiseren

De jaren dertig woning is dus een van de meest populaire huizen, zowel bij woningbouwers als bij particulieren. Het heeft een gezellige uitstraling, kwaliteitsruimte en een interessant verhaal voor de toekomst. Vanuit duurzaam oogpunt en prettig wooncomfort is de jaren 30 woning het type woning wat u zoekt. Download de informatiebrochure voor meer achtergrond of neem contact met ons op voor een informatiegesprek over dit type woning. Wie weet woont u over een jaar in uw kersverse nieuwbouw jaren 30 woning!

Anderen bekeken ook deze type woningen

Boerderijwoning, eengezinswoning, Nieuwbouwwoning, notariswoning, prefab villa