Kangoeroewoning

Een kangoeroewoning is een prettige, vertrouwde woonomgeving die vaak gebouwd wordt voor families/ verzorgenden en gericht op senioren. Bij House of Lo werken we vaker aan woningbouw voor de seniorendoelgroep, ontdek bijvoorbeeld de levensloopbestendige woning, de twee-onder-een-kapwoningen of diverse rijtjeswoningen. 1 Ding hebben al deze woningen gemeen. Het idee van dicht bij elkaar wonen zorgt voor kostenbesparing en sociale saamhorigheid, in goede en minder goede gezondheid. Kom bij ons langs wanneer u hierover aan het nadenken bent. Aan de hand van uw verhaal weten we snel en effectief welk woontype het beste bij uw situatie past. 

Ontdek de kangoeroewoning

De kangoeroewoning is niet bij iedereen even bekend, terwijl deze woning van onschatbare waarde is. Dit type woning biedt de oplossing voor de zorg en wooncomfort voor senioren. De kangoeroewoning heeft een groot woongedeelte en hierbij wordt een kleiner woongedeelte gebouwd. Eenieder heeft passende privacy terwijl eventuele hulp letterlijk om de hoek is. Dé oplossing als je het ons vraagt voor de toekomstige woningzorgen voor de senioren doelgroep. Bij House of Lo hoeft u niet te wachten op een wachtlijst maar kunnen we na uw akkoord direct voor u aan de slag. Zo zorgen we in korte tijd voor uw woongeluk. 

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Bekijk hier

Voordelen van de kangoeroewoning

  • Een prachtige woning met zorgwoning in één;
  • Elke woonruimte van de kangoeroewoning biedt uitstekende privacy;
  • Uw (groot) ouders kunnen in vertrouwde omgeving lang zelfstandig wonen;
  • Bouw en woonkosten kunnen worden gedeeld;
  • De oplossing voor de huidige seniorenwoning en zorgmarkt;
  • Hoogwaardige service tijdens de hele bouwfase;
  • Persoonlijk contact en hulp bij vergunningen.

Persoonlijke service bij vergunningen

Ons werk is van hoge kwaliteit en we bieden uitstekende service aan onze klanten. Wij zorgen ervoor dat alles rondom de bouw van uw kangoeroewoning soepel verloopt – van het eerste consult tot de oplevering van uw eigen kangoeroewoning. Uit vele ervaringen weten we dat u bij het laten bouwen van een kangoeroewoning de nodige informatie van de betreffende gemeente dient te ontvangen. Wanneer u ons de opdracht geeft uw kangoeroewoning te laten bouwen helpen we u van A tot Z met de stappen tot vergunningen en informatie. Drinken we snel een kop koffie met elkaar?

  • TIP! Vraag bij uw gemeenten na welke regels er gelden voor de bouw van een kangoeroewoning en welke subsidies er mogelijk zijn. Er is meer mogelijk dan u denkt.
 

Een kangoeroewoning laten bouwen door House of Lo

Nadat uw verkenning via de website heeft plaatsgevonden raden we u aan een kop koffie moet ons te drinken. We spreken u graag over uw wensen en behoeften, voor zowel nu als de toekomst. Aan de hand van uw behoeften laten we u de opties zien. Tijdens dit gesprek ervaart u al de eerste samenwerking en treft u onze vele mogelijkheden. Na uw situatie en de mogelijkheden in kaart te hebben stellen we een offerte op. Na akkoord van u gaan we aan de slag met uw wensen in concrete tekenen. De planning wordt met u gedeeld en de bouwfasen kunt u volgen. We kijken er erg naar uit om met u het volgende project uit te zetten voor uw toekomstige kangoeroewoning!