Een landhuis is het droomhuis van velen die een mooi groot huis op het platteland willen laten bouwen. Het landhuis is een mooie woning in duurzame materialen met een elegante uitstraling en prachtige details. Het huis heeft zeer ruime kamers, ramen en woon- en werkruimten met uitzicht op de tuin of het landgoed! Is dit de droom woning voor uw toekomst? Waar wacht u nog op? Neem direct contact met ons op.

Heeft u een kavel beschikbaar waar u een landhuis wilt laten bouwen? Bij bouwbedrijf House of Lo zetten wij ons in om uw dromen waar te maken. Als bouwbedrijf realiseren we vele woningen waaronder het landhuis als type woning. Oriënteer u eerst gerust via onze website naar de woningen die wij kunnen bouwen en reeds hebben gerealiseerd. Vraag vervolgens een informatiebrochure aan voor meer informatie per woning. We begrijpen heel goed wanneer u daadwerkelijk een eigen landhuis wilt laten bouwen dat u vele vragen, wensen en ideeën heeft. Plan daarom een informatiegesprek met ons in. We horen graag uw verhaal. Uiteraard matchen we uw wensen met de kennis en expertise die we hebben binnen ons bouwbedrijf. We gaan ten aller tijde voor het beste resultaat en willen graag uw verwachtingen overtreffen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw landhuis werkelijkheid te laten worden.

 

Wonen in een landhuis; comfort en plezier in één

Is een landhuis hetzelfde als een villa? Nee niet helemaal, maar er zijn natuurlijk wel veel overeenkomsten. Het landhuis is een luxe grote woning in een landelijke omgeving, die vaak op eigen grond wordt gebouwd. We zien vaak bij de bouw van landhuizen, dat er in de schets- en indelingsfase ruimte is voor zowel privéruimten als werkruimten. Tijdens deze fase werken we nauw samen om een goede balans te vinden. 

  •  Een landhuis is gelegen in een landelijke omgeving;
  •  In het landhuis is een uitstekende balans tussen privéruimten en werk ruimten;
  • Landhuizen hebben veel oppervlak met perfecte privacy.

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Bekijk hier

Hoe kunt u een landhuis laten bouwen?

De eerste stap heeft u al uitgevoerd, u bent zich gaan oriënteren naar organisaties die landhuizen bouwen. Bij House of Lo heeft u een betrouwbare en kwalitatieve organisatie gevonden. Na het informatiegesprek hebben we u leren kennen en horen we uw verhaal en wensen. Ook u heeft ons leren kennen. Onze werkwijze, kwaliteit en daadkracht. Na akkoord op de financiering gaat het proces van start. Een spannend proces voor u maar voor ons wederom een passievol nieuw landhuis project. We staan te popelen om uw droom landhuis te mogen realiseren. 

• Download de informatiebrochure van het landhuis;

• Neem contact met ons op om uw wensen en woondromen te bespreken.

 

Hoogwaardige en schitterende landhuizen

Wij bouwen innovatieve woningen die duurzaam en betaalbaar zijn. Wij zien onszelf als compleet bouwbedrijf dat zich richten op de efficiëntie in ieder woningbouwproject. Dit betekent dat we kwaliteit niet alleen meten aan de hand van het eindproduct, maar ook tijdens het bouwproces. Onze prefab woningbouw zorgt ervoor dat de materialen in de fabriek worden gemonteerd en gebouwd. Omdat deze materialen binnen worden geproduceerd en gebouwd, hebben ze geen onnodige kwaliteitsvermindering. Als gevolg van prefab woningbouw kan uw prefab woning vooraf perfect worden gebouwd omdat de materialen en het bouwproces in onze werkplaats of fabriek worden gemaakt. Dat betekent dus voordelen voor u: de bouwtijd wordt verkort en dat betekent een kostenbesparing voor u! Wilt u meer weten over onze efficiënte en hoogwaardige woningbouw? Neem dan contact met ons op.

Naast het landhuis bekeken anderen ook de volgende woningen