levensloopbestendige woning laten bouwen

Uw levensloopbestendige woning – de slimste investering van uw leven

De levensloopbestendige woning is een woning gebouwd voor de toekomst. Uw toekomst. Op dit moment bent u waarschijnlijk in de bloei van uw leven maar u weet dat uw oude dag er ooit aan gaat komen. Gaat u dan van huis wisselen, nog eens verhuizen op uw oude dag? Nee, slimme mensen investeren in de toekomst en laten een vrijstaande levensloopbestendige woning bouwen. Bij House of Lo hebben we jarenlange ervaring met de levensloopbestendige woningen. Vraag direct de brochure aan en zet de eerste stap naar uw slimste investering van uw leven.

Ontdek de meest duurzame levensloopbestendige woning

Wat de toekomst u brengt is niet bekend maar een levensloopbestendige woning die rekening houd met uw wensen nu én in de toekomst is de trend van het moment. Los van de trend is het de beste investering voor uw toekomst. Het bouwen van een levensloopbestendige woning zorgt ervoor dat u met de jaren blijft genieten van uw woning. Wanneer u een levensloopbestendige woning laat bouwen bent u verzekert van duurzame kwaliteit. De materialen, de indeling, elk detail wordt zorgvuldig voor u uitgewerkt. Graag maken we kennis met u en uw wensen en sparren we met u mee om uw idee nog beter te maken. Zo verzekert u zichzelf van de meest duurzame woning die u maar kunt hebben. 

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Bekijk hier

Uw luxe levensloopbestendige vrij staande woning voor de beste prijs

Deze duurzame kwaliteit komt zowel terug in uw huis als in uw kwaliteit van leven en wonen. Wanneer u in uw piekjaren een schitterende levensloopbestendige vrijstaande woning laat bouwen geniet u tot velen jaren erna van uw pensioen. De indeling is strak en efficiënt zowel voor nu als voor later. Het interieur kunt u naar smaak zo warm maken als u wilt. Door de efficiënte bouw van de levensloopbestendige woning wordt er op de begane grond rekening gehouden met een slaapkamer en een badkamer. Zo kunt de verdieping er boven altijd gebruiken voor uw gasten. Verder zijn er diverse opties waarmee u uw woning gereed maakt voor de toekomst. Wat dacht u van de optie in uw levensloop bestendige woning voor een traplift, antislip p de vloer, automatische deuropeners, aangepaste badkamer etc. Door onze kennis en ervaring helpen we u met elke keuze waar u zelf nog niet aan heeft gedacht. Heeft u vragen of wensen? Neem dan gerust contact met ons op.

Overige woningen

Vrijstaande woningPrefab villaLandelijke schuurwoning

DIRECT DE BROCHURE IN UW MAILBOX?

Voer hieronder uw gegevens in en ontvang direct de brochure in uw mailbox. Om u te kunnen informeren en goed te kunnen helpen vragen wij u alle onderstaande gegevens in te vullen.