Modern huis

Een modern huis biedt veel voordelen. Alleen al bij het zien van een modern huis is het wauw-effect al gerealiseerd. Ze worden gekenmerkt door passende kleurstellingen, rechte lijnen en ogen licht en ruim. De lichte kamers en ruime, open plattegronden, zorgen ervoor dat de eigenaren over veel open ruimte beschikken. Bovendien zijn moderne woningen een investering in toekomstig comfort.  Wanneer u een modern huis wilt laten bouwen bent u bij House of Lo aan het juiste adres. Ons team van specialisten adviseert u van begin tot oplevering en vult uw wensen aan met deskundig advies. Als bouwbedrijf ontzorgen en adviseren wij iedere klant van idee tot oplevering. Kies voor een karakteristieke en onderscheidende moderne woning. 

Een modern huis biedt ruimte, comfort en oneindig woonplezier

Veel mensen zouden graag willen wonen in een modern huis. Met ons als uw bouwpartner wordt het laten bouwen van uw eigen moderne woning een plezier op zich. Bij ons begint het met het informatie- en kennismakingsgesprek. Hier leren wij u, uw situatie en uw wensen en behoeften kennen. Iedere klant is anders en we vinden het geweldig om te ontdekken hoe we elkaar kunnen aanvullen. Door onze passie en kennis kunnen wij uw wensen daadwerkelijk vertalen naar het door u gewenste droomhuis. Wellicht woont u in de toekomst in een kersvers modern huis!

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Bekijk hier

Kenmerken van een modern huis

Het ontwerp van een modern huis komt tot stand vanuit uw ideeën aangevuld met onze vakkundige kennis. In samenwerking met architecten worden zowel de technische als beeldende tekeningen van uw gloednieuwe moderne huis getekend. Zo krijgt u al snel een duidelijk beeld hoe uw woon ideeën realiteit gaan worden. Ontdek de kenmerkende eigenschappen van een modern huis en download de informatiebrochure voor meer informatie.

  • Strakke, lichte lijnen ogen stijlvol; 
  • Materialen sluiten naadloos op elkaar aan en ogen rustgevend;
  • Door de ruimtelijke indeling straalt uw moderne huis van nature luxe uit;
  • Door effectieve indelingen en perfecte afwerkingen geniet u levenslang van ultiem wooncomfort.
 

Ontdek de volgende moderne woningen

Wilt u een huis laten bouwen? Dit kan een modern huis zijn maar er zijn nog meer type woningen mogelijk. Op onze website kunt u de verkenning doen van de typen woningen die wij hebben. Zo bekeken anderen ook de volgende woningen:

Modern huis met perfecte prefab bouwstijl

Bij House of Lo zijn we al jarenlang specialist in prefab woningbouw. Ook een modern huis kan in prefab stijl gebouwd worden. Onze materialen zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit en leiden tot een duurzame woning die levenslang gebruik kan weerstaan. Wij hebben de beste vakmensen en ingenieurs in dienst om ervoor te zorgen dat elk aspect van uw moderne huis voldoet aan onze hoge normen, van het dak ontwerp tot de uiteindelijke kleurstelling. Wij begrijpen hoe belangrijk een gloednieuw modern huis voor u is en behandelen het als zodanig: met zorg, precisie en toewijding. Dit is een investering in uw toekomst.  

Modern huis laten bouwen door House of Lo

Bij House of Lo werken we met een team vakspecialisten aan de meest geweldige moderne huizen in zuidwest Nederland. Al jarenlang bouwen we woningen die een ieders verwachtingen overtreft. Ook wordt er regelmatig gewerkt aan renovaties, verbouwingen of aanbouwmogelijkheden. 

Bij ieder project zijn we toegewijd aan het creëren van elegante, duurzame moderne huizen en renovaties die uw wooncomfort en levensstijl aanvullen. Ons team is gespecialiseerd in het transformeren van ruwe omgevingen in unieke ruimtes die u met een warm gevoel thuis kunt noemen. Kies uit onze diverse woningen of projecten van moderne bouwdiensten om het droomhuis te creëren dat u wenst. Neem contact met ons op en zet de eerste stap naar een gloednieuw modern huis.