Een moderne prefab woning laten bouwen?

Ervaar het gemak van een moderne prefab woning

Bij house of Lo zijn we door onze jarenlange ervaring specialist geworden in het bouwen van moderne prefab woningen. Het bouwen van uw eigen prefab woning heeft vele voordelen. Het vergt tijd en aandacht maar met een vakkundige partner als House of Lo wordt het bouwen van uw eigen prefab woning een groot feest. Bij House of Lo helpen we u door elke fase heen van de bouw van uw eigen woning. We helpen u volledig van ideeën tot het intekenen samen met architecten naar de realisatie en de oplevering. Heeft u een vergunning nodig, ook hier ondersteunen wij u volledig in. Zo staat u nooit alleen en kijkt u met trots terug op de bouw van uw eigen prefab woning.

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Uw prefab woning is duurzaam

Een prefab woning staat voor geprefabriceerde woning. Zoals de woorden het al aangeven betekent dit dat de nieuwbouw woning vooraf onder de beste omstandigheden in de fabriek gemaakt worden. Daarbij heeft u ruime keuze in de te gebruiken materialen. Bij House of o begrijpen we als geen ander dat u velen vragen en ideeën heeft voor uw eigen ontworpen prefab woning. Bij elke stap zijn we met u in contact en weet u hoe uw nieuwe prefab woning tot stand gaat komen.

De beste isolatie voor uw prefab woning

Doordat de materialen van duurzame kwaliteit zijn wordt uw nieuwe prefab woning perfect geïsoleerd. De materialen worden onder uitstekende omstandigheden geproduceerd en hebben niet te maken met vermindering in kwaliteit door weersomstandigheden. Zo geniet u langer van de beste en meest duurzame prefab woningen.

Bekijk hier

Uw prefab woning snel en efficiënt voor de beste prijs

Samengevat betekent dit dus dat de onderdelen van uw prefab woning onder de beste condities worden gemaakt, uw nieuwe woning snel en efficiënt wordt gebouwd en u duurzaam van uw nieuwe prefab woning kunt genieten voor de beste prijs! In een kennismakingsgesprek horen we graag uw wensen en ideeën. Velen ging u al voor dus neem vandaag nog contact op en start de bouw van uw eigen prefab woning.

Ontdek hier de verschillende prefab woningen

Vrijstaande woning

Notariswoning

landelijke schuurwoning

DIRECT DE BROCHURE IN UW MAILBOX?

Voer hieronder uw gegevens in en ontvang direct de brochure in uw mailbox. Om u te kunnen informeren en goed te kunnen helpen vragen wij u alle onderstaande gegevens in te vullen.