Moderne schuurwoning

Als u droomt van een moderne schuurwoning, kunnen wij u helpen deze te realiseren. Bij House of Lo bouwen we vele nieuwbouwwoningen voor zowel de zakelijke klanten als particulieren huiseigenaren. U kunt bij ons terecht voor diverse typen woningen, zo ook de prachtige moderne schuurwoning. Moderne schuurwoningen creëren de perfecte ruimte om te genieten van het leven in het buitengebied. Ons deskundige team van planners, bouwers en architecten kunnen u verder helpen uw eigen moderne schuurwoning te ontwerpen door alle aspecten van uw wensen te overwegen voordat het bouwproces begint. Deze unieke aanpak biedt u meer ontwerpmogelijkheden dan enige andere bouwer van moderne schuurwoningen.

House of Lo – experts in de bouw van de moderne schuurwoning

Maak kennis met ons als bouwbedrijf, onze hands-on mentaliteit en ons perfecte luisterend oor. Wij geven u deskundig advies over de mogelijkheden en hebben al vele huiseigenaren voorzien van de meest geweldige nieuwe moderne schuurwoning. Wilt u meer weten, bel ons dan voor een kennismakingsgesprek. Wij zijn er om u bij elke stap te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een offerte voor uw moderne schuurwoning!

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Bekijk hier

De voordelen van een moderne schuurwoning

  • De moderne schuurwoning oogt strak, modern en vol ruimte en luxe;
  • Ruimte in de schuurwoning geeft een gevoel van vrijheid;
  • Materialen en bouw in lijn met de natuurlijke omgeving;
  • Levenslang wooncomfort en woonplezier in uw eigen moderne schuurwoning;
  • Luxe, natuur en comfort onder één dak!

Duurzame moderne schuurwoning door prefab bouw

Bij House of Lo zijn we gespecialiseerd in de innovatieve prefab woningbouw dat werkt met hoogwaardige materialen en uitstekend vakmanschap. Wij hebben een duurzame focus in al onze woningen, en geloven dat de klus pas geklaard is als u als klant tevreden bent. Ons team van specialisten staat voor u klaar met vakkundig advies voor uw toekomstige moderne schuurwoning. 

Extra diensten van ons bouwbedrijf bij een moderne schuurwoning

Bij House of Lo bouwen we de moderne schuurwoning waar u van droomt. Bj House of lo kunnen we echter meer. Wij bieden een breed scala aan diensten, van het bouwen van nieuwe woningen tot het verbouwen van bestaande woningen – en het maakt niet uit hoe groot of klein het project is! Ons team zorgt voor alles van begin tot eind: van de ontwerpfase tot de voltooiing van de bouw; wij zorgen ervoor dat u precies krijgt wat u wilt van uw volgende huisverbeteringsproject, zodat het voelt als een uitbreiding in plaats van een toevoeging. 

Zet de stap naar uw eigen moderne schuurwoning

De eerste stap voelt nog wel eens als een drempel maar is erg belangrijk. Wij adviseren u een gesprek aan te gaan en zo zelf te ontdekken of onze mentaliteit, onze bouwwijze en aanpak bij uw wensen passen. We inspireren u graag tijdens het gesprek zodat u genoeg informatie en inspiratie heeft om uw woondroom werkelijkheid te laten worden. Met ons als bouwpartner wordt het bouwen van een moderne schuurwoning een prettige reis. Zien we u snel op ons kantoor? We zetten de koffie alvast aan!

Wilt u nog meer inspiratie opdoen? Ontdek dan onze volgende woningen: moderne villa, herenhuis, notariswoning