Moderne villa

Denkt u al langere tijd na over het bezit van uw eigen moderne villa? Dan is het tijd dat we eens gaan kennismaken. Wij ontmoeten u graag om uw dromen en villawensen te bespreken én ze te verwezenlijken. Als woningbouwbedrijf weten wij hoe belangrijk het is om woningen te creëren die passen in een levensstijl en die jarenlang functioneel zijn. Wij hebben ervaring met het creëren van moderne villa’s die het esthetische gevoel van een persoon in combinatie met bruikbaarheid, comfort en functionaliteit tot uitdrukking kunnen brengen, zodat wij dromen kunnen omzetten in geweldige villa’s. Bel ons voor een kennismakingsgesprek en neem vooral al uw woonwensen met u mee!

House of Lo – uw bouwpartner van uw modern villa’s

 • Maatwerk is onze standaard
 • Persoonlijk contact en hoogwaardige service maken ons onderscheidend
 • Vakmanschap zichtbaar aanwezig
 • Open en heldere communicatie, benader ons voor al uw vragen.
 • Extra werk? Geen probleem, wij zijn klaar wanneer u tevreden bent.

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Bekijk hier

De moderne villa biedt ruimte, vrijheid en rust

Wanneer u denkt aan uw eigen moderne villa kunt u uw ideeën richten op de indeling, inrichting en voorzieningen die het leven zowel praktisch als emotioneel zullen inspireren. Van materiaalkeuze tot indeling, een moderne villa vereist aandacht, focus en vakmanschap. Onze specialisten zullen u in elke fase adviseren met de jarenlange kennis de we bezitten. Bij House of Lo weten we wat we doen en welke prachtige moderne villa’s we kunnen realiseren. Ontdek de vele mogelijkheden die ervoor zorgen dat de moderne villa volledig past bij uw leven en levensstijl en een goed evenwicht bieden. Ontdek de vele mogelijkheden in een persoonlijk gesprek met ons – we lopen graag met u door uw ideeën heen!

Moderne villa laten bouwen door House of Lo

Ons team is zeer ervaren in het werken met de bouw van villa’s en met gepaste trots kijken we terug op onze geweldig gerealiseerde villaprojecten. Wij hebben een bewezen trackrecord van succes en zullen hard werken om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met de eindproductie. Wij werken aan elke woonuitdaging, elk project, hoe groot of klein ook. Ontdek bijvoorbeeld de volgende woningen: 

Moderne villa bouwen

 Een moderne villa is voor velen van ons een droom. En deze droom kan voor u realiteit gaan worden. Een moderne villa die uw persoonlijkheid en missie weerspiegelt, over elk detail wordt zorgvuldig nagedacht. Bereid u voor op een prettige kennismaking en de hands-on meeting met onze specialisten. Na voldoende inzicht, de prijsstelling en het vertrouwen gaan we voor u aan de slag. 

Werkwijze om uw moderne villa te laten bouwen

Ons team van specialisten ontzorgt, verleent service en communiceert dagelijks transparant. Ons doel is u in elke fase te inspireren van de gemaakte stappen richting uw gloednieuwe moderne villa. Wij regelen alles van begin tot eind en zo ontzorgen we u volledig. U hebt één contactpersoon die al uw vragen persoonlijk of telefonisch kan beantwoorden. We zullen u vakkundig helpen de perfecte woning voor u te ontwerpen, zodat u snel in uw eigen moderne villa kunt gaan wonen.

 • We maken graag kennis met u in een persoonlijk gesprek;
 • Uw wensen en behoeften worden omgezet in concrete tekeningen;
 • Een persoonlijke offerte wordt op maat gemaakt;
 • Na akkoord gaan we voor u aan de slag;
 • Samen met uw wensen en expertise van architecten worden bouwtekeningen opgemaakt;
 • De bouwfasen gaan van start;
 • Oplevering; we lopen met u uw gloednieuwe moderne villa door. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!