OVER ONS

House of Lo is een aannemer gespecialiseerd in complete bouwprojecten. We bouwen, verbouwen en renoveren huizen en zakelijke panden in de regio Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland. Elke aannemer is anders en wij dus ook. Dit is hoe we ons onderscheiden:

  • We werken uitsluitend met de beste vakmensen

  • Tijd & aandacht staan bij ons hoog op het lijstje, hierdoor leveren we goed werk

  • We zijn transparant en houden u ten alle tijden op de hoogte van onze werkzaamheden

  • Onvoorzien extra werk? Daar doen we niet moeilijk over. We zijn pas klaar als u tevreden bent!

Jan-Maarten Lohuis

Eigenaar van House of Lo

Steen voor steen. Dit is hoe het in 2014 voor mij begon. Destijds ontwikkelde ik mijn specialisme in het metsel-, stuc- en voegwerk. Een prachtig ambacht, maar desondanks greep het volledige bouwproces al snel mijn aandacht. Het opleveren van een compleet bouwproject blijft toch bijzonder. Elke keer weer.

In de regel geldt dat de ruwbouw, zoals de fundering, goed moet zijn. ‘’Staan als een huis’’, grappen we wel eens. Pas dan kun je doorpakken. Zo zie ik dat bij House of Lo ook. Door op de werkvloer onderaan begonnen te zijn, heb ik alle facetten van het bouwproces van dichtbij gezien. Hierdoor heb ik de beste vakmensen uit de regio leren kennen, en weet ik als geen ander wat er bij een bouwproject komt kijken.

Het mooie aan opgroeien in Zeeland, is onze no-nonsense aanpak. Er niet omheen draaien, en doen wat je belooft. Dit tot in elk detail. Dat is wat u van mij en mijn team kunt verwachten. Een nieuwe generatie vakmensen waar u op kunt vertrouwen. Wij gaan voor de beste kwaliteit en zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

EEN GOED BEGIN IS HET HALVE WERK. MAAR HET HALVE WERK? DAAR DOEN WE NIET AAN.

WILT U MEER ZIEN VAN ONZE BOUWPROCESSEN? VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA.

Wanneer u als particulier uw droomhuis wilt bouwen, of als u als bouwbedrijf of projectontwikkelaar een grootschalig bouwproject ter ontwikkeling heeft. Bij House of Lo zit u goed. Voor ons is maatwerk de standaard. Wij zijn een betrokken aannemer en bouwpartner en zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van complete bouwprojecten.