Een prefab huis laten bouwen

Laat uw eigen prefab huis bouwen

U wilt een prefab huis laten bouwen maar zoals u weet komt daar veel bij kijken. Weet u welke stappen u allemaal moet zetten om uw eigen prefab huis te laten bouwen? Bij House of Lo zorgen wij voor volledige ontzorging tijdens het proces én zorgen we voor een prettige samenwerking. Dit doen we allemaal zodat u precies weet wat wanneer gebeurd in het proces naar uw nieuwe prefab huis. Een prefab huis is door de snelle bouw lager in kosten. Bij House of Lo zijn we ten alle tijden transparant over de kosten en zo zorgen we ervoor dat u geld overhoud voor extra comfort of luxe in uw woning. Kortom: samen met u gaan we voor een prachtig resultaat. Met deze vakkundige betrokkenheid bent u volledig op de hoogte en ontzorgen wij u met het uitvoerende werk. Lees hieronder verder welke stappen u kunt nemen. Begin vandaag nog en start met de bouw van uw eigen prefab huis.

De voorbereidende stappen om uw eigen prefab huis te laten bouwen

De allereerste stap die u kunt zetten om uw eigen prefab huis te laten bouwen is door contact met ons op te nemen. Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van prefab huizen dus we kunnen u vakkundig advies geven. Na uw aanvraag of offerte gaan we met u in gesprek over de mogelijkheden, de keuzes en uw wensen. Vervolgens stellen we de bouwtekeningen op en informeren we u over eventuele vergunningen die aangevraagd moeten worden. Met onze specialistische kennis helpen we u vakkundig door het proces van idee tot uitvoering tot de oplevering van uw prefab huis heen.

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Bekijk hier

Start de bouw van uw prefab huis

Na de bouwtekeningen en eventuele vergunningen kan de bouw van uw prefab huis gaan starten. De duurzame materialen worden onder de beste omstandigheden gefabriceerd. Bij ons werken uitsluitend de beste vaklieden die de ideeën tot uitvoering brengen. Er wordt gewerkt met duurzame materialen die zorgen voor de hoogste kwaliteit en perfecte isolatie. Uw prefab huis laten bouwen gebeurt snel, vakkundig en efficiënt. Dit is gunstig voor de bouwkosten en betekent dat u sneller van uw nieuwe droomhuis kunt genieten. Tijdens het bouw proces houden we u op de hoogte zodat u vol trots de vorderingen kunt aanschouwen. Wanneer de bouw van uw prefab woning klaar is voor oplevering lopen we gezamenlijk uw nieuwe droomhuis na. Bij tevreden resultaat geniet u van uw eigen prefab huis.

Voor meer inspiratie kijkt u bij  de
prefab notariswoningen , een casco huis of wellicht heeft u meer oog voor een robuuste landelijke prefab schuurwoning.

DIRECT DE BROCHURE IN UW MAILBOX?

Voer hieronder uw gegevens in en ontvang direct de brochure in uw mailbox. Om u te kunnen informeren en goed te kunnen helpen vragen wij u alle onderstaande gegevens in te vullen.