Een mooie prefab Notariswoning laat je bouwen door house of lo

Stijl en karakter: ontdek de prefab notariswoning

Van verre ziet u de strakke en stijlvolle prefab notariswoning al staan. De prefab notariswoning prijkt in het landschap vol stijl. Wanneer u uw eigen karakteristieke prefab notariswoning laat bouwen bij House of Lo ervaart u de luxe van stijl en karakter in één. De strakke lijnen zorgen voor een kalme sfeer waarbij  er twee bouwlagen worden ondersteund door maar liefst twee schoorstenen. De voorgevel is subtiel gedecoreerd door middel van metselwerk in rollagen. De prefab notariswoning wordt compleet met het strakke zwarte pannendak. De prefab notariswoning is een woonstijl waarin u zich helemaal thuis zult voelen. 

Een oase aan ruimte in de moderne prefab notariswoning

De prefab notariswoning kenmerkt zich met de voordeur in het hart van de woning. U komt binnen in uw nieuwe notariswoning in de stijlvolle hal.  De ruime L-vormige woonkamer brengt zowel knusheid als warmte met zich mee. In de prefab notariswoning treft u velen ramen die ervoor zorgen dat u veel licht in huis ervaart. De ruime woonkamer loopt door in de open woonkeuken. Aaneengesloten aan de woonkeuken volgt de bijkeuken. Naast de bijkeuken volgt een ruime kamer in te delen als werkkamer of logeerkamer. Wanneer u de trap volgt naar de tweede verdieping komt u binnen op de overloop. Drie ruime slaapkamers geeft de woning een zeer ruimtelijk gevoel, u geniet van de ruimte! De badkamer bevindt zich tevens op de tweede verdieping waar u geniet van een bad, douche en toilet. De volgende trap omhoog brengt u naar de zolder met een ruime oppervlak onder het matzwart dak.

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Bekijk hier

Mogelijkheden voor passende prijzen

Vraag vandaag de brochure aan en bekijk de keuzemogelijkheden voor het bouwen van uw eigen prefab notariswoning. Wilt u direct aan de slag? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek is er aandacht voor uw wensen en hoort u de passende mogelijkheden. En dit natuurlijk voor de beste prijs kwaliteit. 

Wilt u nog meer projecten van ons zien, bekijk dan een casco huis of wellicht heeft u meer oog voor een robuuste landelijke prefab schuurwoning.

DIRECT DE BROCHURE IN UW MAILBOX?

Voer hieronder uw gegevens in en ontvang direct de brochure in uw mailbox. Om u te kunnen informeren en goed te kunnen helpen vragen wij u alle onderstaande gegevens in te vullen.