Uw eigen prefab schuurwoning laten bouwen

Rust en ruimte met de landelijke prefab schuurwoning

Ontvlucht de drukke steden en kom tot rust in een landelijke prefab schuurwoning. Bij House of Lo kunt u uw eigen schuurwoning laten bouwen op de locatie naar uw keuze. Door de buitenomgeving te verwerken in de schuurwoning ervaart u het buitengevoel binnen in uw eigen woning. Vraag de brochure aan of neem direct contact op voor een kennismakingsgesprek.

Kwaliteit en comfort in de moderne prefab schuurwoning

De start van de bouw van uw eigen moderne prefab schuurwoning kenmerkt zicht door een zeer ruime kap en natuurlijke duurzame kleuren en materialen. De kap is gelegen op de materialen die het gevoel geven van rust en ruimte. Door de perfecte isolatie en ruime raampartijen geniet u van de warmte en ruime lichtinval in uw prefab schuurwoning. Door een prefab schuurwoning te kiezen kiest u voor professionaliteit en voor uw portemonnee.

 De landelijke schuurwoning is een woningtypen waar de rust en ruimte samenkomen. Bij House of Lo hebben we jarenlange ervaring in het bouwen van diverse landelijke schuurwoningen. Wanneer u in uw landelijke schuurwoning naar binnen loopt komt u via de hal in de L-vormige woonkamer terecht. De L-vorm verbind de woonkamer met de open keuken. Met de ruimte voor een bijkeuken en een werkkamer wordt de landelijke schuurwoning een genot om in te verblijven. Met 4 ruime slaapkamers op de eerste verdieping waant u zich in een oase van rust en ruimte.

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Bekijk hier

Uw eigen schuurwoning laten bouwen

Heeft u interesse in een eigen schuurwoning of vragen over het laten bouwen van een eigen schuurwoning? Wij horen graag welke wensen en ideeën u heeft. Bel ons gerust op voor een kennismakingsgesprek zodat we uw droom schuurwoning werkelijkheid kunnen laten worden.

Wilt u meer ideeën opdoen voor uw landelijke schuurwoning? Bekijk dan hier eens de Klassieke Allure of bekijk de Hollandse Boerderij

DIRECT DE BROCHURE IN UW MAILBOX?

Voer hieronder uw gegevens in en ontvang direct de brochure in uw mailbox. Om u te kunnen informeren en goed te kunnen helpen vragen wij u alle onderstaande gegevens in te vullen.