Prefab villa bouwen

Uw eigen luxe en duurzame prefab villa

De prefab villa is een must voor het oog. Praktisch, efficiënt en kwalitatief. Kortom een genot om in te wonen. De strakke lijnen, de grootte ramen, met een ruime en warme inrichting van een villa, u waant zich volledig in weelde met een prefab villa. De prefab villa wordt vooraf gefabriceerd in de fabriek. Elk onderdeel komt dus vers van de pers onder de beste omstandigheden bij elkaar. De woning wordt pre- gefabriceerd onder de beste omstandigheden. De luxe vind u dus terug in elke vezel van de materialen. Deze manier van bouwen wordt steeds vaker ingezet zowel in de particulieren markt als de zakelijke verblijven van prefab villa’s. Doordat de bouw efficiënter plaatsvind in de fabriek bespaart het tijd. Minder bouwtijd betekent dat u minder betaald. Door de efficiëntie is de oplevering van de prefab villa  sneller dan u denkt. Laat vandaag nog uw prefab villa bouwen en ontdek uw eigen parel van een villa ingetekend door een van de architecten van House of Lo, en snel en efficiënt gebouwd door de vakmannen.

Uw prefab villa ingetekend door architecten

U wilt een prefab villa laten bouwen. Bij House of Lo bent u aan het juiste adres. Tijdens een kennismakingsgesprek horen we graag uw wensen. Vervolgens gaan de architecten van House of Lo uw wensen intekenen. Met de eerste concepten gaat u e eerste realistische tekeningen zien van uw eigen prefab villa. De duurzame materialen van uw prefab villa stralen van het papier af. Na uw goedkeuring kunnen de concepten omgezet worden naar de realiteit.

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Bekijk hier

Prefab villa’s – betaalbare luxe toegankelijk voor een groot publiek

Bij House of Lo denken we graag mee met de wensen van uw eigen prefab villa. Nadat de kennismaking en de wensen duidelijk zijn gaan de architecten en de leveranciers aan de slag. Bij elke fase is er zorgvuldig contact, het is immers uw prefab villa. Door nauw betrokken te zijn bij elke fase leeft u helemaal mee met de bouw van uw eigen prefab villa. Bij House of Lo hebben we jarenlange ervaring in de bouw van de prefab villa’s. Ontdek een de moderne prefab woning, de luxe prefab schuurwoning of het haute couture van een prefab notariswoning

DIRECT DE BROCHURE IN UW MAILBOX?

Voer hieronder uw gegevens in en ontvang direct de brochure in uw mailbox. Om u te kunnen informeren en goed te kunnen helpen vragen wij u alle onderstaande gegevens in te vullen.