Een prefab woning laten bouwen

Bouw uw eigen prefab woning

Een prefab woning is een vrijstaande woning waarvan de onderdelen vooraf in de fabriek met uiterste zorg worden geproduceerd. Na de productie worden de onderdelen naar de locatie gebracht en kan de prefab woning voor u in elkaar gezet worden. Het bouwen van een prefab woning vergt tijd, aandacht en jarenlange specialistische kennis die we bij House of Lo hebben opgedaan. Nadat u bij ons de offerte heeft ingediend nemen wij contact met u op en horen we graag uw wensen en dromen. Uiteraard leggen we u de stappen naar uw droomhuis uit en ontzorgen we u volledig. Alles voor het beste resultaat: Een prefab woning waar u trots op kunt zijn! Vanzelfsprekend houden we u op de hoogte tijden het bouwproces. We kunnen niet wachten om de volgende parel van een prefab woning te bouwen. Ontdek hier de voordelen van de prefab woning.

De voordelen van uw eigen prefab woning

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Bekijk hier

Start hier uw droomhuis

Wilt u direct aan de slag voor de bouw van uw eigen droomhuis? Download dan de brochure of neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens de kennismaking horen we graag uw wensen en ideeën. Uiteraard zijn we transparant in communicatie en kosten.

Wilt u nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan eens  de prefab notariswoningen , een casco huis of wellicht heeft u meer oog voor een robuuste landelijke prefab schuurwoning.

DIRECT DE BROCHURE IN UW MAILBOX?

Voer hieronder uw gegevens in en ontvang direct de brochure in uw mailbox. Om u te kunnen informeren en goed te kunnen helpen vragen wij u alle onderstaande gegevens in te vullen.