Vrijstaande woning

Wilt u uw eigen vrijstaande woning laten bouwen? Dan bent u bij House of Lo aan het juiste adres. Bij House of Lo werken we al jaren aan de bouw van vele vrijstaande woningen. Met veel passie zetten we uw wensen om in daadwerkelijk uw eigen vrijstaande woning. Een geweldig project voor zo wel u als voor ons. Ontdek onze werkwijze, de mogelijkheden en welke stappen u kunt zetten om uw eigen vrijstaande woning daadwerkelijk te laten bouwen. U kunt via de website uw informatiebrochure aanvragen of u neemt direct persoonlijk contact met u ons op. We bespreken het liefst met een kop koffie welke wensen u heeft voor uw vrijstaande woning en matchen dan onze woningtypen met uw wensen. Er zijn al vele tevreden klanten u al voor gegaan, we nodigen u graag uit om uw vrijstaande woning met ons te bespreken. 

De eerste stappen naar uw eigen vrijstaande woning

De eerste stap naar uw eigen vrijstaande woning begint natuurlijk met een droom. U heeft waarschijnlijk een perfecte locatie gevonden waar u uw prachtige vrijstaande woning wilt laten bouwen. Vervolgens is het van belang dat u een bouwbedrijf vindt die uw wensen ook daadwerkelijk kan gaan uitvoeren. Dit bespreken we natuurlijk het liefst in een persoonlijk gesprek met u. U kunt diverse inspiratie opdoen via onze website en in het persoonlijke gesprek ontdekt u nog veel meer mogelijkheden. We leggen u helder en transparant de stappen en onze innovatieve werkwijze.

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Bekijk hier

De voordelen van ons bouwbedrijf

  • Persoonlijk contact en service;
  • Heldere proces uitleg, planning en budgettering;
  • We bouwen met de meest hoogwaardige en duurzame materialen;
  • Zowel woningen voor particulieren als projecten voor zakelijke relaties;
  • Als Zeeuwse aannemer kennen we Zeeland;
  • Bekijk onze reed opgeleverde woningen;
  • Ook voor een verbouwing, renovatie of aanbouw kunt u bij ons terecht;
  • Persoonlijk contact staat centraal;
  • Wij gaan voor uitstekende planning en ontwerpen;
  • Wij ontzorgen u voor het hele proces;

Ontdek de innovatieve prefab woningbouw

De prefab woningbouw is een van de ontwikkelingen in de woningbouw van nu. Gelukkig zijn we niet blijven steken in oude traditionele woningbouw waar inefficiënt met materialen, bouwtijd en andere onvoorziene problemen dagelijks voorkwamen. De tegenhanger is de prefab woningbouw. De hoogwaardige materialen behouden de hoogwaardige kwaliteit doordat ze in betere omgevingen geproduceerd worden en gebouwd worden. Doordat de disciplines onder een dak plaatsvinden is er goed contact en kan in elke fase goed geschakeld worden. 

Een kortere bouwtijd en geen onvoorziene weerproblemen die de materialen kunnen beschadigen. Voor ons een stukje passie, om de beste vrijstaande woningen te kunnen realiseren. Maken we binnenkort kennis om voor u een prachtige vrijstaande woning te realiseren? 

Inspiratie voor andere vrijstaande woningen 

Nieuwbouwwoning, notariswoning, Boerderijwoning, eengezinswoning, prefab villa