Wat kost een huis bouwen?

Als bouwbedrijf kunnen we u bij House of Lo helpen bij de vraag: Wat kost een huis bouwen? Hiervoor nodigen we u uit voor een informatiegesprek zodat we uw wensen en behoeften weten. Met onze professionele collega’s en de persoonlijke zorg in onze klantrelatie maken wij uw nieuwbouwwoning of woonproject tot een succes. Wij maken tijd voor u en luisteren graag naar uw ideeën. Ontdek hoe wij werken, wat voor service daarbij hoort en waarom wij altijd doorverwijzingen krijgen van tevreden klanten. Vraag meer informatie aan per type woning waarin u interesse heeft of maak een afspraak met ons! Kom langs op ons kantoor waar u een kopje koffie kunt drinken en we kennis met elkaar kunnen maken.

Een huis laten bouwen door House of Lo

Bij House of Lo zijn we trots op de huizen die we bouwen. U kunt onze reeds opgeleverde projecten bekijken. Onze teams zijn ervaren en gekwalificeerd om een breed scala aan bouwtypes en ontwerpen aan te kunnen. Wij zijn flexibel om ons aan te passen aan alle eisen van onze klanten, zodat uw droomhuis werkelijkheid wordt! Met jarenlange in de business en met vele zichtbare voltooide projecten onder onze riem, kunt u rekenen op ons om een uitzonderlijke kwaliteit woningen te leveren. Tevens krijgt u vanzelfsprekend volledig inzicht in de kosten voor het woonproject. De kosten worden uiteengezet in grondkosten, bouwkosten en bijkomende kosten. We zijn transparant en houden u ten alle tijden op de hoogte van onze werkzaamheden. Onvoorzien extra werk? Daar doen we niet moeilijk over. We zijn pas klaar als u tevreden bent!

Liever MAATWERK? NEEM DAN CONTACT OP

Bekijk hier

De voordelen van een huis laten bouwen

  • Kies uit diverse type woningen;
  • Jarenlang wooncomfort en woonplezier in uw eigen ontworpen huis;
  • Passie en vakmanschap geeft toonaangevende hoogwaardige woonkwaliteit; 
  •  Ontwerpen en tekeningen i.s.m. architecten;
  • Wij ontlasten u volledig van begin tot eind, van idee tot oplevering;
  • Bij House of Lo zijn we gespecialiseerd in innovatieve prefab woningen.
  • Bekijk direct de volgende type woningen

Boerderijwoning, casco huis laten bouwen, levensloopbestendige woning, prefab notariswoning, prefab villa

 

Wat kost een huis bouwen=

De kosten voor het bouwen van een huis variëren tussen €350.000 en €500.000 of daarboven wanneer u meer wensen heeft. U zult begrijpen dat het bouwen van een huis maatwerk is, omdat de kosten per type huis verschillen. Daarom maken wij het u gemakkelijk. Voor elk type woning kunt u een brochure aanvragen aanvullende informatie staat. Wij raden u aan deze informatie, uw behoeften en wensen te gebruiken om een informatiegesprek met ons te organiseren zodat wij u een passende prijs kunnen geven voor de wensen die u heeft. 

Daarna maken we een voorstel voor uw individuele behoeften en wensen. Na akkoord op de prijsstelling gaan we direct voor u aan de slag met de eerste tekeningen zodat u direct een beeld heeft hoe uw wensen er daadwerkelijk uit komen te zien. Zo laat u ons aan de slag met de bouw en kunt u aan de slag met de inrichting!