Werken bij House of Lo

vakmensen zijn altijd welkom

House of lo is een jonge innovatieve onderneming met een no-nonsense aanpak gericht op de prefab houtbouw. Je komt werken in een gedreven en enthousiast team die hun werk zien als hobby.

Binnen House of Lo is er veel ruimte voor nieuwe ideeën toe te passen en jezelf optimaal te ontwikkelen, denk dan aan het volgen van cursussen of opleidingen m.b.t jouw specialiteit. Wij geloven in vernieuwde ideeën en ontwikkelingen die de markt op z´n kop zetten.

Binnen House of Lo heb je veel te maken met de prefab nieuwbouw, denk dan aan de vrijstaande woning/villa bouw voor onze particuliere klanten, eigen ontwikkeling waar we vrijstaande woningen, rijwoningen en appartementen bouwen en af en toe een uitdagende verbouwing.

Na een week hard werken is het tijd voor ontspanning, zo hebben we een mooie ruimte ingericht met bijv. een bar, poeltafel, tennistafel etc.. hier doen we op vrijdag middag/avond een gezellige borrel en/of met diner voor degene die dat willen.

Daarnaast hebben we verschillende team uitjes, we bedenken dit met z´n allen om zo elke keer weer een geslaagd uitje te organiseren. 

Door groei zijn wij met regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s die net zo veel hart voor de zaak hebben als ons team. Vakmensen zijn altijd welkom. House of Lo bouwt in de regio Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland.

Join our team now! 

 

Werken bij House of Lo

openstaande vacatures

Gebouwd door House Of Lo